Otto Katz Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Nemam pojma o patikam, razlikovao sam tene (platnene) i pume (kožne). Ali sad me neki klinci uvjeravaju da postoji tržište kolekcionarskih primjeraka, navodno proizvedenih u ograničenoj seriji, koje se prodaju na vremenski ograničenim aukcijama. Navodno kupiš za 200€, pa možeš prodati za 600. Jel istina to? 2
Moonwalker Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Gde prestaje patika, a nastaje cipelopatika ?
maheem Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 16 minutes ago, Otto Katz said: Nemam pojma o patikam, razlikovao sam tene (platnene) i pume (kožne). Ali sad me neki klinci uvjeravaju da postoji tržište kolekcionarskih primjeraka, navodno proizvedenih u ograničenoj seriji, koje se prodaju na vremenski ograničenim aukcijama. Navodno kupiš za 200€, pa možeš prodati za 600. Jel istina to? Da, postoji kolekcionarstvo. 1
Lo Zingaro Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 16 minutes ago, Otto Katz said: Nemam pojma o patikam, razlikovao sam tene (platnene) i pume (kožne). Ali sad me neki klinci uvjeravaju da postoji tržište kolekcionarskih primjeraka, navodno proizvedenih u ograničenoj seriji, koje se prodaju na vremenski ograničenim aukcijama. Navodno kupiš za 200€, pa možeš prodati za 600. Jel istina to? Malo pojednostavljeno ali u principu da. https://www.catawiki.com/it/a/688551-asta-di-sneaker-da-collezione 1
Heaviside Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 (edited) 21 minutes ago, Azdaja said: Prijatelju, isključi se. Ogranicavas patike na decu i na "stare" aooooo... Kriv sam. Pepa prase majice, lego jakne i slicne artikle takodje ogranicavam na mladje od 25. Mislim, ne ogranicavam nego mi smesno kada vidim odraslu osobu da nose navedene artikle. Preterujem malo, znam, ali kod mene je ta patika trenutno deo tinejdz subkulture i stvarno ih ljudi koji su stariji od studentskog doba ne nose pa mi neobicno jednostavno. Jeste kultna patika, i udobna je i ide uz sve. Meni je lepsi stan smith i slicne patike jednostavnijeg dizajna, a od tih komplikovanijih mi je lepsi reebok club c na primer. Ako mora nike slicnog fazona onda Jordan 1. Edited October 3, 2022 by Heaviside 1 1
napadaj Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Jordan 1 su baš trendi poslednjih godina, posebno nakon što je izašao Last Dance. Meni AF izgledaju ozbiljnije. 2
Milošica Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Drustvo, preporucujem vam AF1, koliko god da imate godina. 2 2 1
Heaviside Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 2 minutes ago, napadaj said: Jordan 1 su baš trendi poslednjih godina, posebno nakon što je izašao Last Dance. Meni AF izgledaju ozbiljnije. Travis Scott verzija jordan 1 kida. Jesu malo ozbiljnije AF1. Ja ni ne pričam o estetskom utisku, af1 ne fali ništa, nego stilu i subkulturi vezanim za taj model. Moguće da u Srbiji nije baš tako, ovde u školi od 30-toro dece, 22-je nosi bele AF1.
Lo Zingaro Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Evo klasicnog primera spekulacije za lude kolekcionare. https://www.catawiki.com/it/l/62209891-louis-vuitton-air-force-1-low-by-virgil-abloh-scarpe-da-ginnastica-taglia-scarpe-eu-42 1
napadaj Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Ne znam ko je Travis Scott. Ima i ovde dosta klinaca u AF, ali ih masovno nose i stariji. Slično je i sa Air Max, mnogo ih nose starije generacije (30+). 1
Heaviside Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Neki reper, ja čuo zbog patika za njega. Evo su. 1
Lo Zingaro Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 (edited) 13 minutes ago, Heaviside said: Edited October 3, 2022 by Poludziber
napadaj Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 (edited) Malo su mi penzionerske. Ove AF bih kupio da ih ima u Srbiji trenutno: Edited October 3, 2022 by napadaj
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 fura li neko od forumaša forum? ja se oštrim odavno na neku duboku varijantu, ali slabo šta iskoči kod nas zanimljivo pa još u mom broju tipa 1
Heaviside Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 9 minutes ago, napadaj said: Malo su mi penzionerske. Ove AF bih kupio da ih ima u Srbiji trenutno: E ove su već dobre. Onaj Jordan 1 Travis Scott ima u drugim, manje penzionerskim bojama. Meni su ove plitke koje sam postavio baš top.
Recommended Posts