Arkadija Posted May 22 Posted May 22 Odgovorno tvrdim da Sambe, sem dečaka, u doba kada sam išla u osnovnu i srednju skolu, nikada nije obula ni jedna devojačka noga. Posebno ove sa gornje slike, bela sa crnim štraftama. Onda su tako ogavne i ružne, opravdano pale u zaborav. Mogle su se sporadično videti na nogama ponekog molera i odeđenih likova sa buvljaka, što me uvek bacalo u tešku dilemu gde ih nabavljaju. Ovo sada je čist hipsteraj. 2 1 1
Eleniko Posted May 22 Posted May 22 nosila ih je ana pucar krajem osamdesetih dok se zabavljala sa canetom.
Eleniko Posted May 22 Posted May 22 fakat - nije ih nosila za ono što su originalno namenjene, mali fudbal
johan nagel Posted May 22 Posted May 22 13 minutes ago, Arkadija said: Odgovorno tvrdim da Sambe, sem dečaka, u doba kada sam išla u osnovnu i srednju skolu, nikada nije obula ni jedna devojačka noga. Posebno ove sa gornje slike, bela sa crnim štraftama. Onda su tako ogavne i ružne, opravdano pale u zaborav. Mogle su se sporadično videti na nogama ponekog molera i odeđenih likova sa buvljaka, što me uvek bacalo u tešku dilemu gde ih nabavljaju. Ovo sada je čist hipsteraj. И аутомеханичара 1
Arkadija Posted May 22 Posted May 22 Lepo kažeš, mali fudbal. U to doba, mislim na osamdesete, jošmuvek je vladao stav da je fudbal sport za dečake, a da devojčice treba da preskaču lastiš, a ti se moglo i u lakovanim cipelicama,
foto Posted May 22 Posted May 22 3 minutes ago, johan nagel said: И аутомеханичара nisam strucnjak, ali koliko se secam ovo su bile UNIVERZAL. bar u SFRJ. 5
morgana Posted May 22 Posted May 22 mnogo ste stari. tj smo. irelevantno je ko ih je nosio prije 40 g. subverzivnije su borosane tj boromine, a i one su se i znacenju potpuno istopile. 1
johan nagel Posted May 22 Posted May 22 1 minute ago, foto said: nisam strucnjak, ali koliko se secam ovo su bile UNIVERZAL. bar u SFRJ. Ма јесу ал су веома сличан фазон па могу да прођу 1
Popular Post *edited by mod Posted May 29 Popular Post Posted May 29 (edited) Aj i ja da se malo pohvalim. Nije Samba ali jeste Superstar. Dvoumio sam se ali rekoh jebeš ga daj oba para. Edited May 29 by *edited by mod 7 3
Mel Posted June 1 Posted June 1 Kupila neke patike u Planeta sport. Koliko ima sanse da valjaju neke kopije?
Recommended Posts