Arkadija Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 Odgovorno tvrdim da Sambe, sem dečaka, u doba kada sam išla u osnovnu i srednju skolu, nikada nije obula ni jedna devojačka noga. Posebno ove sa gornje slike, bela sa crnim štraftama. Onda su tako ogavne i ružne, opravdano pale u zaborav. Mogle su se sporadično videti na nogama ponekog molera i odeđenih likova sa buvljaka, što me uvek bacalo u tešku dilemu gde ih nabavljaju. Ovo sada je čist hipsteraj. 2 1 1
Eleniko Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 nosila ih je ana pucar krajem osamdesetih dok se zabavljala sa canetom.
Eleniko Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 fakat - nije ih nosila za ono što su originalno namenjene, mali fudbal
johan nagel Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 13 minutes ago, Arkadija said: Odgovorno tvrdim da Sambe, sem dečaka, u doba kada sam išla u osnovnu i srednju skolu, nikada nije obula ni jedna devojačka noga. Posebno ove sa gornje slike, bela sa crnim štraftama. Onda su tako ogavne i ružne, opravdano pale u zaborav. Mogle su se sporadično videti na nogama ponekog molera i odeđenih likova sa buvljaka, što me uvek bacalo u tešku dilemu gde ih nabavljaju. Ovo sada je čist hipsteraj. И аутомеханичара 1
Arkadija Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 Lepo kažeš, mali fudbal. U to doba, mislim na osamdesete, jošmuvek je vladao stav da je fudbal sport za dečake, a da devojčice treba da preskaču lastiš, a ti se moglo i u lakovanim cipelicama,
foto Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 3 minutes ago, johan nagel said: И аутомеханичара nisam strucnjak, ali koliko se secam ovo su bile UNIVERZAL. bar u SFRJ. 5
morgana Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 mnogo ste stari. tj smo. irelevantno je ko ih je nosio prije 40 g. subverzivnije su borosane tj boromine, a i one su se i znacenju potpuno istopile. 1
johan nagel Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 1 minute ago, foto said: nisam strucnjak, ali koliko se secam ovo su bile UNIVERZAL. bar u SFRJ. Ма јесу ал су веома сличан фазон па могу да прођу 1
Popular Post *edited by mod Posted May 29, 2024 Popular Post Posted May 29, 2024 (edited) Aj i ja da se malo pohvalim. Nije Samba ali jeste Superstar. Dvoumio sam se ali rekoh jebeš ga daj oba para. Edited May 29, 2024 by *edited by mod 7 3
Mel Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Kupila neke patike u Planeta sport. Koliko ima sanse da valjaju neke kopije?
Recommended Posts