Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

UEFA Liga Konferencije (sve sezone)

Featured Replies

Franko* Dobar Riera a i dobra pojačanja su uboli ovog leta. Ima Kovačevića do zime da uvaljaju neki arapima za par miliona. A i španjolci izgledaju duplo bolje nego oni što jih je npr. hajduk dovukao za 10x pare

• 1 month later...
  • Replies 542
  • Views 31.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Istorijski dan za slovenački fudbal.  Prvo je Celje razvalio Istanbul Basakshekir sa neverovatnih 5:1,da bi u večernjem terminu Olimpija pobedila vrlo solidni Lask iz Linza sa 2:0.Obe pobede ostv

• Profesionalac
    Profesionalac

kroz tvoj post provejava neka negativna energija prema profesionalcima, tako da ne bih nastavljao ovu komunikaciju

Posted Images

image.png

s_a

• 3 weeks later...

Zrinjski ili Skendija protiv Palasa u 1/16.

Najjace takmicenje.

1 hour ago, W.F.C. said:

Zrinjski ili Skendija protiv Palasa u 1/16.

Najjace takmicenje.

Izbacit če njih Štico na penale D

Zestoki parovi, Palace-Zrinjski, Celje-Drita.lolol

Samo se smejte, gde su tu nasi klubovi? Ne moze da se dobaci ni do Drite

naših nema jer govnari iz uefa štite interese šampiona miki maus fudbalskih država

• usled te pozitivne diskriminacijetm razdvojen je put šampiona i ostalih i onda pfc treba da rodi mečku da bi se plasirao u grupnu fazu dok razne drite i svinjski izbacuju sebi slične, evo neka ih uefa vrati u normalan žreb, pa da onda vidimo ko bi igrao na proleće u evropi

• isto važi i za reprezentacije mi bi siguran sam izbacili pola ekipa iz afrike ili azije koje će igrati sledećeg leta na sp, ali avaj fifa nam ne daje fer šansu da pokažemo da li zaista pripadamo u top 48 ekipa na svetu ili ne hihi

Za pfc bi bilo daleko lakše da prezimi u LK, nego da se u isti uopšte plasira.

U Rijeci euforija jer su prošli grupu i prezimeli u Evropi posle 45 godina a grupu prošao i 1 TSC, Drita, Zrinjski itd.

Ne deluje mi pravedan ovaj sistem takmičenja a to se vidi jer je ovakva LK baš nekvalitetna.

Edited by Nikodije

8 hours ago, gone fishing said:

naših nema jer govnari iz uefa štite interese šampiona miki maus fudbalskih država

• usled te pozitivne diskriminacijetm razdvojen je put šampiona i ostalih i onda pfc treba da rodi mečku da bi se plasirao u grupnu fazu dok razne drite i svinjski izbacuju sebi slične, evo neka ih uefa vrati u normalan žreb, pa da onda vidimo ko bi igrao na proleće u evropi

• isto važi i za reprezentacije mi bi siguran sam izbacili pola ekipa iz afrike ili azije koje će igrati sledećeg leta na sp, ali avaj fifa nam ne daje fer šansu da pokažemo da li zaista pripadamo u top 48 ekipa na svetu ili ne hihi

Tako je, drug. Dobri smo mi, ali nas mrze, jbg.

• 5 months later...

Sta ovo bi malopre.gospode

Slobodnjak u stativu, pa odbitak u drugu, pa jos par puta nakon toga, mada je bio ofsajd u nastavku akcije. Palace da nije ovako trapav u zavrsnici, imao bi vec laganih 3-0.

Nisam skoro video ovako ostar mec. Znam da vecina timova u Spaniji igra "tvrd" fudbal, no ovo je preterano sto se mene tice. Da nije finale u pitanju, verovatno bih preskocio.

• Author

super tekma bila

sad nešto što sam mislio da nikada neću reći, a da je sport u pitanju

žao mi španaca

gospode

Ovi iz Raya nisam siguran da i na treningu umeju gol da potrefe. Uvek mi je fascinantno da igrac koji igra fudbal profesionalno, ovako lose sutira. A nije da je bio jedan smesan pokusaj veceras (4-5 ukupno, minimum).

Znao sam da su ofanzivno limitirani i jedni i drugi, no od Palaca sam ocekivao mnogo vise, posto dolaze iz jace lige.

Zlatni dani za Palas, dva trofeja za dve sezone...

Kristal palas uzeo Fa kup, komjunitu shild i ligu konferencije. South London forever bee