October 2, 2025Oct 2 Franko* Dobar Riera a i dobra pojačanja su uboli ovog leta. Ima Kovačevića do zime da uvaljaju neki arapima za par miliona. A i španjolci izgledaju duplo bolje nego oni što jih je npr. hajduk dovukao za 10x pare
December 18, 2025Dec 18 1 hour ago, W.F.C. said:Zrinjski ili Skendija protiv Palasa u 1/16.Najjace takmicenje.Izbacit če njih Štico na penale
December 20, 2025Dec 20 naših nema jer govnari iz uefa štite interese šampiona miki maus fudbalskih državausled te pozitivne diskriminacijetm razdvojen je put šampiona i ostalih i onda pfc treba da rodi mečku da bi se plasirao u grupnu fazu dok razne drite i svinjski izbacuju sebi slične, evo neka ih uefa vrati u normalan žreb, pa da onda vidimo ko bi igrao na proleće u evropiisto važi i za reprezentacije mi bi siguran sam izbacili pola ekipa iz afrike ili azije koje će igrati sledećeg leta na sp, ali avaj fifa nam ne daje fer šansu da pokažemo da li zaista pripadamo u top 48 ekipa na svetu ili ne
December 20, 2025Dec 20 Za pfc bi bilo daleko lakše da prezimi u LK, nego da se u isti uopšte plasira.U Rijeci euforija jer su prošli grupu i prezimeli u Evropi posle 45 godina a grupu prošao i 1 TSC, Drita, Zrinjski itd.Ne deluje mi pravedan ovaj sistem takmičenja a to se vidi jer je ovakva LK baš nekvalitetna. Edited December 20, 2025Dec 20 by Nikodije
December 20, 2025Dec 20 8 hours ago, gone fishing said:naših nema jer govnari iz uefa štite interese šampiona miki maus fudbalskih državausled te pozitivne diskriminacijetm razdvojen je put šampiona i ostalih i onda pfc treba da rodi mečku da bi se plasirao u grupnu fazu dok razne drite i svinjski izbacuju sebi slične, evo neka ih uefa vrati u normalan žreb, pa da onda vidimo ko bi igrao na proleće u evropiisto važi i za reprezentacije mi bi siguran sam izbacili pola ekipa iz afrike ili azije koje će igrati sledećeg leta na sp, ali avaj fifa nam ne daje fer šansu da pokažemo da li zaista pripadamo u top 48 ekipa na svetu ili ne Tako je, drug. Dobri smo mi, ali nas mrze, jbg.
May 27May 27 Sta ovo bi malopre.Slobodnjak u stativu, pa odbitak u drugu, pa jos par puta nakon toga, mada je bio ofsajd u nastavku akcije. Palace da nije ovako trapav u zavrsnici, imao bi vec laganih 3-0.
May 27May 27 Nisam skoro video ovako ostar mec. Znam da vecina timova u Spaniji igra "tvrd" fudbal, no ovo je preterano sto se mene tice. Da nije finale u pitanju, verovatno bih preskocio.
May 27May 27 Author super tekma bilasad nešto što sam mislio da nikada neću reći, a da je sport u pitanjužao mi španaca
May 27May 27 Ovi iz Raya nisam siguran da i na treningu umeju gol da potrefe. Uvek mi je fascinantno da igrac koji igra fudbal profesionalno, ovako lose sutira. A nije da je bio jedan smesan pokusaj veceras (4-5 ukupno, minimum).Znao sam da su ofanzivno limitirani i jedni i drugi, no od Palaca sam ocekivao mnogo vise, posto dolaze iz jace lige.