Ros Posted October 13, 2022 Author Posted October 13, 2022 2 hours ago, Where is Jessica Hyde said: Moze, naravno, na kom sajtu se igra? Pridruzicu se i za roto, ako vam treba igrac. na Yahoo uvek igramo. u roto upadaj preko linka koji sam ovde stavio u topiku. za shumsku ligu mi pošalji email na PM da ti pošaljem pozivnicu
levi Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 šta je bio problem sa draftom večeras? nije mi radio ni chat, mada njega sam možda i slučajno isključio
Ros Posted October 17, 2022 Author Posted October 17, 2022 (edited) 24 minutes ago, levi said: šta je bio problem sa draftom večeras? nije mi radio ni chat, mada njega sam možda i slučajno isključio problem je bio sto sam postavio timiju pogresnog keepera u 6-oj rundi. umesto mpj stavio sam mu mo bambu. onda smo nekako uspeli da cuvamo mpj-a da ga timi svakako uzme. cak je jedini autopick preskocio mpj-a. mi odahnuli da je problem resen, ali onda upada homer koji paralelno pravi pivo, i uzima mpj-a. totalno zaboravio na dogovor star 15-ak minuta. ako ne verujes, ne moras. ne bih ni ja da mi neko to isprica Edited October 17, 2022 by Ros 1
levi Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 dobro je da ga nisam uzeo, a sedim u mraku bez chata ne znam šta se dešava
lord_s Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Kako su mi se usrali trejdovi u sve 3 ekipe, Cam Johnson, Plumlee kod Zubca, Sadiq Bey iz Det u Atl, pa i Durant koji sigurno nece imati taj usage u PHO nego sto bi imao u BKN...
omiljeni Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 ma kakav usage. to važi za obične igrače, Durantulica je bio totalni šef i kad je bio u Warriorsima. samo da on igra i biće top3 igrač, budi bez brige. meni prijalo što je Plummle otišao iz Hornetsa. imam Mark Williamsa koji je realno najveći profiter celog deadlinea i ima priliku da postane league winner. valjda neće fuliti. a računam da bih se mogao malo omastiti i od Detroita sad kad je otišao Bey jer imamo Dialloa.
Ros Posted March 6, 2023 Author Posted March 6, 2023 u shumskoj prvog dana play offa u nova ppp keeper poslednjeg dana sezone.
Timmi Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 I u keeper je prvog dana playoffa. Svake sezone imamo tu raspravu
Ros Posted March 6, 2023 Author Posted March 6, 2023 5 minutes ago, Timmi said: I u keeper je prvog dana playoffa. Svake sezone imamo tu raspravu nije lose da se podsetimo
lord_s Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Jos kad bih znao koja je shumska Mora biti onda challenge edition 18, hvala, dakle prvog dana play-offa u obe.
Timmi Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Shumska je challenge. Zakljucava se u ponedeljak u 9. 1
lord_s Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 @Ros Poz, samo da potvrdim da su rosteri u keeper ligama zakljucani? Smaram, ali trebace mi ta INJ mesta, jebiga
Ros Posted March 14, 2023 Author Posted March 14, 2023 kopirao sam rostere juče u 9. inače se može uvek roster na odredjeni dan pogledati 1
levi Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 šta je beše tajbrejker u šumskoj, jel nisu bili poeni, ili fgm?
Recommended Posts