steins Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 Danas odgledah Litavce i Francuze, ovi prvi me baš uplašili a ovi drugi su cirkus.Odrali ih bisanci ko musa jarca uz nevidjenu blamažu čutave centarske linije koju je Nurkić sam iškolovao.Da nije bilo onog usranig Muse ne bi ni do produžetka dobaciliSent from my SM-N970F using Tapatalk
bradilko Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 litvanci ce da naprave pogrom. najjaci su. slovenci su tu negde. francuzi ka vazda,najatleticnija ekipa u evropi ali nema vise parkera. trener im je ioako figura. mi smo tu iz prikrajka, molim se da bjelica ozdravi. sa njim smo siri i dublji. u principu sad me podsecaju na ekipu iz vremena teo- krle i eventualno novica/ kalinic. preterujem ali fali bogdan a ne daj bobe bjelica.
MiddleClass Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Ako pricas o EP to je alibi prica. Srbija je na svim sportskim i kladionicarskim portalima prvi dok je Litvanija peti favorit za osvajanje. Izmedju nas su Slovenija, Grcka i Francuska... 1
garmonbozia Posted August 28, 2022 Author Posted August 28, 2022 Ošurili su ih Nemci, Luka će biti nepodnošljiv sa sudijama na EP. Očekujem njega i Jokića da najviše kenjaju, pored Papanikolau-a
freakns Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Nemci su se s ovom pobedom prakticno kvalifikovali a Slovenci su bome u problemu. ako Izrael dobije Svedsku veceras, Izrael i Slovenija ce odlucivati o trecem ucesniku u dva meca gde ce Slovenija biti bez Luke, Dragona i Tobeya. Izrael ce biti bez Avdije, ali njima je 80% u Makabiju i Hapoelu. btw, sve normalne ekipe rutiniraju ove kvalifikacije. jedino mi ko invalidi dva puta gubimo od Belgije
mlatko Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 prva tri tima iz grupe ide?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
arheolog1981 Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Nemci su se s ovom pobedom prakticno kvalifikovali a Slovenci su bome u problemu. ako Izrael dobije Svedsku veceras, Izrael i Slovenija ce odlucivati o trecem ucesniku u dva meca gde ce Slovenija biti bez Luke, Dragona i Tobeya. Izrael ce biti bez Avdije, ali njima je 80% u Makabiju i Hapoelu. btw, sve normalne ekipe rutiniraju ove kvalifikacije. jedino mi ko invalidi dva puta gubimo od Belgije Izrael gubi kući u najjačem sastavu sa 11 razlike na kraju treće. Što je i dobro, gubili su 20. Ako se njih Slovenci boje sa B timom u sledećim prozorima onda jbg Na šta liči Izrael majko mila. Švedska deluje kao NBA tim za njih i vode 15 razlike na 2 i po minuta do kraja Sent from my DN2103 using Tapatalk
steins Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Sad gledam grke i belgijance. Blagi bogo kakav prvi korak ima janis ko tijeri anriSent from my SM-N970F using Tapatalk
Djolle Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Grčka laganih 20 sredinom druge. Belgija ipak treća liga kad ostali imaju najbolje igrače na raspolaganju. Jebo fiba prozore. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
mlatko Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Sad belgija 3. zbog h2h?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
goofs Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Nije za WC nego za Asian games, ali...Mongolija - Vijetnam, puna hala, solidan KLS basket, jedino sto (po slobodnoj proceni) nema coveka preko 195cm na terenu. 1 1
Jimmy Kowalski Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Fala ti ko bratu, ja bas trazio neki dobar strim..
banecare1 Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 ima i koncert ja cesto naletim na neke azijske kvalifikacije , to se gleda regularno. kao skolski turniri
Recommended Posts