deeps Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 (edited) Pre 3 dana uplatio mesec dana na http://www.mydownloader.net/. Za sada ispunjava sve sto su obecali. Uzeo sam mesec da testiram. 3 meseca je 15 eura sto je manje nego za rapidshare.Ukratko: na jednom mestu platite i mozete koristiti usluge 10-ak najvecih hostera po ceni koja je manja nego za sam rapidshare.Ogranicenje je 3GB dnevno i ako se ne koristi moze da se akumulira najvise 15GB(sto je za moje potrebe dovoljno)Postupak je sledeci: nadjete linkove podrzanih hostera, ubacite ih kod njih na sajt, oni ih uploaduju kod sebe(10-ak sec do 2 minuta),dobijete sada njihove linkove na te fajlove koje onda mozete direktno skinuti sa sajta ili skinuti sa nekim klasicnim download managerom(ja koristim FlashGet). Edited April 19, 2010 by deeps
Alphons Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 znači možeš da biraš kada ga koristiš ?pošto bi mi bilo glupo to da koristim za MU koji šljaka savršeno.
deeps Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Naravno da mozes da biras.Ali ako ides preko ovoga imas i mogucnost pause download sto mislim da ni jedan hoster ne daje u free varijanti(koju prepostavljam koristis za MU).
BOOGIEMAN Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 kojom brzinom skidas ? trenutno mi se trial fajl vuce ~ 30 kb/s, ne znam dal je do njih ili mi zeza net :(
deeps Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Kao sto rekoh, uplato sam ovo pre 4 dana pa jos testiram.Ono sto sam ja dosad skidao preko MU, netload i rapidshare je islo mojom maximalnom brzinom (4mb/s).
John Coltrane Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 http://www.srbija.euplata.com/uplata.htmlovde ima popust, danas uplatio 30dana za 756dinkica, treba mi neshto konkretno pa da se ne cimam sa 90sec i restartovanjem rutera...
deeps Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Svaka cast!Od cetiri zvanicna resseler-a za podrucje Srbije ti si izabrao najskupljeg(sve sa popustom).
John Coltrane Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 skuplji za 20din <_< + ovo sam dobio u roku od 5min prostom uplatom u banci...
deeps Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ma sve je to sad isto, nego mi se ucinilo da se kao hvalis nekim popustom, pa pogledah cene ostalih, kad ono svi su imaju manje cene. Ono sto je dobro je sto si dobio to tako brzo. Ja kad sam to placao u jednoj od konkurentskih firmi trebalo im je najmanje nekoliko sati, a znalo je da bude i ceo dan(i to sve pod uslovom da im posaljem skeniranu uplatnicu).Mogu jos jednom da potvrdim da onaj gore sajt koji sam opisao na vrhu strane zaista daje uslugu koju reklamira. Koristio sam ih dva meseca bez ikakvih problema, cak mi se desavalo da kad mi se nagomila 15GB neiskoriscenog saobracaja, potrosim odjednom 12GB, sledeci dan mi ponovo osvane 15 GB neiskoriscenog i ako bi trebalo da bude 6GB (ide 3GB dnevno, max 15GB ako se ne koristi 5 dana). Pre neki dan mi je istekla pretplata i nisam je obnavljao jer cu malo sta skidati naredne dve nedelje, ali posle toga cu opet kod njih uplatiti.
John Coltrane Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 stvar je u tome da sam ja prvi put u zivotu uplatio RS, do sad sam koristio CryptLoad ili manuelno resetovao ruter (ili uzimao od druga koji je admin na jednom forumu za skidanje muzike, filmova itd. njegov nalog)...od pre sam znao da smaraju sa uplatama odn. da procedura moze da potraje i kad sam cuo da ovom uplatom odmah dobijash username i pass na mejl odmah sam i uplatio...5GB je dnevni limit, ali oni dodaju josh 5GB, dok sve shto ne iskoristish se akumulira do cifre od 25GB...
eye of the beholder Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 tja... i taj premium RS.Uplacivao sam i ja jedno 2-3 puta po 3 meseca dok mi nisu otkrili CryptLoad + IP changer.Sad mi je isto kao da sam premium user...
eye of the beholder Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 (edited) Nikakav probem, samo - moraš da budeš korisnik Lelekom ADSL-a Edited June 25, 2010 by eye of the beholder
Aće Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ja koristim JDownloader, a taj CryptLoad me je iz nepoznatih razloga zezao stalno
Recommended Posts