Jump to content
IGNORED

Rapidšer.kom

Recommended Posts

Posted

Kako radi ova e-uplata vidim popunim polja i onda mi izbaci kako treba da izgleda uplatnica.sta dalje?

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eye of the beholder

45

• ion

26

• Аврам Гојић

22

• Mil@n

21

Posted
Kako radi ova e-uplata vidim popunim polja i onda mi izbaci kako treba da izgleda uplatnica.sta dalje?
Pa odes u banku/postu i uplatis kako ti je napisano; potom sacekas da ti aktiviraju nalog, ili im posaljes broj uplate.
Posted

nikako da pocne download, a skidam preko cryptloada. pise sledece:there are no more download slots for free users

Posted

^^Da, to se redovno dogadja u poslednje vreme. Nova fora da se ljudi nateraju da kupe premium account. A i kada krene download, ako si free user brzina varira katastrofalno. Iz ovih razloga izbegavam RS koliko god mogu. Na srecu, ima sasvim dobrih alternativa...

Posted

ceo dan imam ovaj problem. jel postoji neki nacin da se prevazidje (osim da se uplati premium) ?!

Posted
ceo dan imam ovaj problem. jel postoji neki nacin da se prevazidje (osim da se uplati premium) ?!
Educated guess - da li bi pomoglo menjanje IPa upotrebom nekog free VPN-a ili otvorenog Proxy-ja? Verovatno za USA imaju više 'slotova' nego za Srbiju (ili Švicu?)
Posted
Educated guess - da li bi pomoglo menjanje IPa upotrebom nekog free VPN-a ili otvorenog Proxy-ja? Verovatno za USA imaju više 'slotova' nego za Srbiju (ili Švicu?)
za srbiju mogao bi malo da mi objasnis kako da upotrebim...to. pa imam onaj IP changer, ne znam da li to ima nekakve veze?
Posted

@kojotNece ti pomoci IP Changer jer mi se cini da se ogranicenje slotova odnosi na drzavu ne na pojedinacnu IP adresu. I ovo sa proxy forama tesko da ce proci... Ostaje ti da skidas u ranim jutarnjim casovima ili probas da nadjes neki online rapidshare premium link generator, ali su oni koji rade veoma retki... Na kraju, ostaje ti ili da platis ili da nadjes bolju alternativu RS-u...

Posted

Sve vreme novogodišnjih praznika RS radi kriminalno. Do pre praznika još je nekako i radio. Tako da negde oko ponoći uključim JDownloader, pa šta uradi do jutra. Preko dana ne radi uopšte. Videćemo šta če biti posle praznika. IP adresa sa ovim nema nikakve veze.

Posted

cenim da to ima veze sa mnogo azurnijim brisanjem linkova nego sto je ranije bio slucaj. era rapidshare-a polako prolazi, sve teze je naci sadrzaje na RS-u, pa pretpostavljam da gasenjem free slotova zele da privuku jos jedan talas premium korisnika pre nego sto se zurka zavrsi.

Posted

Bivalo je i gore u prošlosti, jel' se seća neko onih kučića i mačaka?

Posted

ne, sta je to bilo?

Posted

Noćna mora. Žao mi je što nemam print skrin. Imao si, recimo, deset brojeva po kojima su (gore, dole, levo, desno) hodali kučići ili mačići, a ti si morao da ukucaš npr. pet brojeva na kojima hodaju kučići (a ne mačići). Pri tom, ko primeti razliku između kučeta i mačeta dobije Nobelovu nagradu.

Posted (edited)

jao da, bem ih u usta, i jedni i drugi su izgledali kao morska prasad ili tako nesto.edit:nasao slikuRapidShare_cat_CAPTCHA.png

Edited by vasudeva418
Posted
za srbiju mogao bi malo da mi objasnis kako da upotrebim...to. pa imam onaj IP changer, ne znam da li to ima nekakve veze?
IP changer, predpostavljam, menja adrese iz opsega tvog provajdera. Sve adrese ISPa su iz .RS opsega, ergo džaba.Za VPN-ovanje postoji tutorial na http://newteevee.com/2009/05/04/how-to-wat...ound-the-world/ - cilj istog je gledanje Hulu-a van USA, ali način na koji se to ostvaruje bi mogao da reši i tvoj probl, jer faktički menja spoljnu IP adresu koju RapidShare vidi (jer se ne konektuješ direktno na Rapid, već preko IP-a VPN-a - koja je iz USA opsega.)Samo da napomenem, nisam probao, ne garantujem za rezultate, ali tutorijal deluje legit enough - pitanje je samo da li će ovakvo 'menjanje' IP adrese sa nekom iz USA imati uspeha... mada, kad bolje razmislim, RapidShare će te videti pod adresom koju koriste i ostali korisnici VPN-a, tako da verovatno neće imati smisla :(Jbga, pokušao sam... a da se ti lepo prebaciš na torrente, kao svi pošteni i politički korektni pirati? :)
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...