Jump to content
IGNORED

Rapidšer.kom

Recommended Posts

Posted

Jedno pitanje; kako pronaći fajl na rapidšeru, ako se zna samo šifra fajla?"356bfd2a0b74aebb91c5688191272bab"Objašnjenje; pokušavam da skinem film:"Irezumi: Spirit Of Tattoo (Die Tätowierung)" - (četvrti film po redu kada se otvori stranica). Jedno mesto na webu gde sam našao link za njega je ovo.Očigledno je da je sajt odakle se mogao povući celokupan link preminuo. Dakle, pitanje je - da li je moguće na osnovu šifre iz linka pronaći fajl na rapidšeru? Hvala unapred. BTW, ako neko zna neki drugi link, takođe bih bio zahvalan. Takođe bih kupio film, kopija, original, svejedno, radi se o poklonu...

• 1 month later...
  • Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eye of the beholder

45

• ion

26

• Аврам Гојић

22

• Mil@n

21

Posted

ja nemam nesto puno fajlova, ali ovo stiglo danas na mejl:

Dear Customer #xxxx,we hereby inform you of a modification regarding the file inactivity regulations for Collector's accounts. The guaranteed storage time of a file after the last download (or after the upload, if a file has never been downloaded) will be lowered to 60 days on January 1st, 2010.Please note that Premium accounts whose files use more than 50 GB of storage are subject to the same storage rules as Collector's accounts.If you do not agree to the Terms of Use, you are entitled to cancel the contractual relationship within a time limit of four weeks as of receipt of this notification. Should you not make use of your right of cancellation, the alterations are presumed to be accepted and become an effective integral part of the contract.
Posted

Ja sam imao 220GB, pa kada su brisali ove od 90 dana bez downloada, pao sam na 180, a videćemo koliko ću da padnem posle ovog.Da se narodski izrazim: jebo im ja mater!

Posted

Ja imam uploadovano više od 10MB, i to samo nako fore radi... S druge strane, imam znatno više skinuto ;)

Posted
Ja imam uploadovano više od 10MB, i to samo nako fore radi... S druge strane, imam znatno više skinuto ;)
I ja sam radi fore upovao 250gb... A fora je da sam prodao jedno 30ak naloga (x 10e), 4 godine nisam uplatio premium već konvertujem poene, kojih u šteku imam oko 100.000 ;)
Posted (edited)

da li ovo samo mene muci, zadnjih nedelja je rapid skoro neupotrebljiv. u vecem delu dana nema available slots, sto je jos i bilo podnosljivo dok se znalo koji je to deo dana, sada ni to vise. pih

Edited by ruskabajka
Posted (edited)
da li ovo samo mene muci, zadnjih nedelja je rapid skoro neupotrebljiv. u vecem delu dana nema available slots, sto je jos i bilo podnosljivo dok se znalo koji je to deo dana, sada ni to vise. pih
upotrebljiv je veoma, uplati samo premium i nema frke, sitne pare, uvek dostupno i pici ko lud Edited by Ted
Posted

Jel moze neko da mi posalje onaj fajl za cryptload sto sam pali i gasi onaj telekomov veliki modem?Hvala unapred.

Posted
Kod mene mesecima radi bez problema (free rapidshare). Neki put brzina malo opadne, ali meni to ne smeta, ionako USDownloader skida, ne ja :D
Posted
Kod mene mesecima radi bez problema (free rapidshare). Neki put brzina malo opadne, ali meni to ne smeta, ionako USDownloader skida, ne ja :D
I kod mene slabaa brzina i nedostatak slotova.Jdownloader ipak skine što sam mu zadao, ali daleko sporije.Garant se RS opet izd**ava na free userima.
  • 2 weeks later...
Posted

Hocu da uplatim premium tj da produzim burazerov. Koje firme kod nas rade to i koju preporucujete? Koji su sada limiti?

Posted

ja kod ovih uzimam, vrlo sam zadovoljan.a ti limiti su valjda 5 giga dnevno, mada mi se uvek nekako nakupi 25 giga pa onda priredim DL orgiju do poslednjeg bita.

Posted (edited)
I kod mene slabaa brzina i nedostatak slotova.Jdownloader ipak skine što sam mu zadao, ali daleko sporije.Garant se RS opet izd**ava na free userima.
Izdrkavaju se da bi te naterali da uzmes premium. Ista je situacija i kod mene; preko dana nista ne mogu da skidam. U redjim slucajevima je problem sa brzinom, ali najcesce se pojavljuje sledece: Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later. angry.gif@MocaJa sam uzimao preko e-uplate, i zadovoljan sam. Edited by Skyglider
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...