Tale Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Za početak - prebaci taj IP Changer.exe (ili batch - ne znam koji si dobio) u CL folder, pa ga ponovo selektuj iz CL za reconnect.
eye of the beholder Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Kada vam se tako nesto desi (kombinacijia CL i Telekomovi modemi)najjednostavnije resenje je da kliknete 2x na exe fajl* ili bat (zavisi koji modem imate)*fajl koji "radi" prebacivanje IPa :)nego ... jel to ima i IP Changer i za modeme koji nisu kod Telekoma?
John Coltrane Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 negde sam procitao da je moguc problem shto nemam NET. Framework 2 instaliran, a kad odem u Control Panel da proverim vidim da imam: NET. Framework 2.0 Service Pack 1NET. Framework 3.0 Service Pack 1NET. Framework 3.5onda skinem taj NET. Framework 2 i kad krenem da ga instaliram prekine na pocetku zbog ranije instaliranih verzija (totalno sam zbunjen, za ove moje verzije nisu dovoljne? pogotovu shto nemam pojma shta mogu da "sjebem" ako ih izbrishem da bih instalirao ovu 2 verziju upravo skinutu)...
Tale Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ne znam, nemam sada mogućnost da testiram CL još jednom, ali znam da se meni desilo da nije hteo da rekonektuje kada sam nesmotreno preselio IP Changer u drugi folder.Proradilo je kada sam ponovo naveo CL na IP Changer.Proveri da li ti je dobar path.
John Coltrane Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 hvala, ali nista od toga nije problem...nashao sam na nekom drugom sajtu stepbystep (sa sve slikama) objasnjenje (i ono podesavanje u DOS-u) tako da sam sad uspeo...ako nekom treba ima ovde http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=7&t=20082
nixolaus Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 (edited) divota...2.66 gb je limit na koji ide rapidshare za premiume. pa toliko skinem i kao free. Edited October 14, 2009 by nixolaus
Moća Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Stvarno su bezobrazni moj brat u Rumuniji ima net 10mb/s i limit napuni za sat vremena i sta onda? Govna su najveca.
nixolaus Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Zaista ne razumem politiku rapidshare-a i kako im uopste uspeva da opstanu na prvom mestu filehostinga.Dnevno sa megauploada (koji je sve bogatiji sa ponudom) skine 10 gigabajta. Racunao sam da uplatim godinu dana unapred rapidshare-a, ali sam racunao da su se podosta popravili od perioda kada su nudili 25 gigabajta u pet dana, kad ono medjutim.Iskreno se nadam da ce puci u narednim godinama.
John Coltrane Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Megaupload zasluzuje svoj topic http://www.megauploadfind.com/index.php
Ajant23 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Baš... Evo sad da skinem nešto od 350MB, i gledam koji će mi free rapidshare, kada mogu da skinem nezapakovani avi u komadu na megauploadu...A, ovaj tvoj link je za
nixolaus Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 (edited) Super stvar.Dobro se upotpunjuje sa warez-bbom. Edited October 16, 2009 by nixolaus
Mil@n Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Zaista ne razumem politiku rapidshare-a i kako im uopste uspeva da opstanu na prvom mestu filehostinga.Premium Bodovi.
notenoughreasonsforclaire Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Megaupload zasluzuje svoj topic http://www.megauploadfind.com/index.php +1.
Alphons Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Super stvar.Dobro se upotpunjuje sa warez-bbom.mene su oduševili 1link filmovi na oneclickmoviezu.sa rapida skidam samo MP3 eve, sve veće ne skidam ako nema na MU.
nixolaus Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Meni je sasvim svejedno da li je film u jednom fajlu ili razbijen na vise, jer kod megauplaoda nema cekanja izmedju skinutih fajlova.Sa rapida pak skidam samo retkosti , jer realno rapid je najbogatiji filehosting, i dugo ce to biti.
Recommended Posts