Jump to content
IGNORED

Rapidšer.kom

Recommended Posts

Posted

Ne može da se prevaziđe, premium korisnici mogu da upuju fileove do 2GB, ali ih premiumi samo mogu i koristiti. Trafic share je neko sranje, kao dodatni downlaod limit, koji se, jel te, dodatno i plaća. Dakle, možeš da povećaš svoju dnevnu download kvotu, tj kada se potroši dnevni limit, on krene da troši trafic share, ako si tako podesio.Takođe, možeš da ga koristiš da bi formirao "direkt linkove" za ljude koji nemaju premium, kako ne bi čekali i slično.Ukratko - još jedan od načina da uzmu pare.

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eye of the beholder

45

• ion

26

• Аврам Гојић

22

• Mil@n

21

Posted
Ukratko - još jedan od načina da uzmu pare.
:majkuim:samo traze pare, dokle BRE!!
Posted (edited)
pa to i ja. ali mislim da ima neki dnevni limit koliko moze da se skine ako nisi premium member.
Sat vremena posle pocetka skidanja jednog fajla ne mozes da zapocnes skidanje sledeceg sa iste IP adrese. Edited by katamaran
Posted

Jel se desavalo da padne rapidserbia.com i koliko mu/joj treba da se oporavi?

Posted

jel zna neko shta se od sinoc deshava sa www.avaxhome.ws ?...

Posted (edited)

Znam ja. Evo ga ovde. Sve isto samo bez www.

Edited by Low-Life
Posted (edited)

Novi problemDobih od Telekoma novi modem Huawei HG520ii kada skidam nesto sa RSa posle 1 fajlapojavi se program ip changer i trazi :cry: SIFRU !! :twak:

Edited by eye of the beholder
Posted (edited)

naleteh na ovo mogucnost da CL "automatski" bez "*.bat" fajla promeni IP adresujos uvek nisam "provalio" koji od ponudjenih izbora HG520i radi, ali dok ne provalim ...mozda neko bude brzi od mene i "provali" :)

Edited by eye of the beholder
Posted

juce i danas nisam imao problema sa padanjem brzine posle podne (pisao sam da mi posle 3 padne toliko da nekad moram da trazim na Megaupload ono shto imam preko RS), shljaka odlicno...bash me zanima shta je razlog?...

• 4 weeks later...
Posted

imam uplacen RS premium nalog do 30. avgusta, ali na zalost zbog RL obaveza nece me biti na netu najverovatnije do oktobra ... ako je neko raspolozen da otkupi (znaci ostaje oko 4 meseca i 20 dana) ili ima ideju za neku kompenzaciju/trampu, neka mi se javi na PM u naredna dva dana ... thx <_< ... ps - samo ja koristim nalog, nema lazi nema prevare -_-

• 1 month later...
Posted

Upomoć!U pitanju je Rapidshare, ali na onom topiku će pitanje biti zakopano, a i mislim da je do nekih računarsko-internetskih podešavanja, a ne Rapidsharea.Odnedavno imam novi računar i novi internet, kablovski, lokalnog novosadskog provajdera KDS. I, kada pokušavam da skidam fajlove sa Rapidshare, kaže

Your IP address 82.208.192.1 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
A ja apsolutno ništa ne downloadujem. Obično skidam preko onog programa CryptLoad, ali je ista stvar. Kaze "Already Downloading. Wait 15 seconds" i tako u nedogled.šta da radim, pomagajte!
Posted

I meni se u poslednja dva dana desavaju takve stvari sa cryptloadom. pocrvene mi sve zvezdice i fajlovi ni makac.S tim sto meni tvoju gresku prijavljuje samo ako skidam fajlove peske- c/p u explorer...Prosli put kad mi se zakucao crypt, aninstalirala sam ga i ponovo instalirala i radio je ok.sori sto nemam nista korisnije za kasti.odoh sad da editujem gore.

Posted

Čekaj, čekaj, ako još neko osim mene (npr. ti) dobija tu poruku da njegova IP već nešto downloaduje, onda je to možda problem do Rapidšerovaca, a ne do mene!?

Posted

disklejmer: ne dobijam poruku da se vec dl-uje, vec mi stalno navodi `exceptions` i slicne gluposti... Verujem i ja da je do RS-a, u poslednje vreme cesto tiltuje. Ipak, ako ti nije komplikovano, probaj da reinstaliras crypt, moguce da je i do programa (jednom sam tako resila problem).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...