John Coltrane Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Još jedno hvatanje za gušu nije crveni…
John Coltrane Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 United fans: 'Frenkie, Frenkie what's the score?'
Baldrick S. Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Antoniju i Garnacu upale glave u istu kofu sa farbom, koliko sam mogao da vidim? Bilo dobro sibanje posle tekme Uniona. Tadic skroz popizdeo, valjda je bio on. Toliko sam lose mesto izabrao na stadionu da sam reprizu golova morao da gledam na telefonu. Insalah da dodje sekta sledeca, red je da se kupi karta pored gostujucih navijaca, ponese odgovarajuci sal (2005 Istanbul) i navija
SmudgeYorkshire Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Kolika je smaračina što mogu jedni na druge klubovi koji su već igrali u grupi, a na drugoj strani i dalje traje razdvojenost po zemljama.
ArleKino Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 Ødegaarda nema zbog bolesti. Kiwior debitira na LCB, desno White i Saliba. Zinchenko lijevo. Turner na golu. Jorginho, Xhaka, Vieira, Saka, Nelson i Martinelli ostatak tima.
Sandens Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 koja je legendica michail antonio, dva majstorska gola veceras.
John Coltrane Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 Kumbula i Tapsoba u istom minutu dižu na 2:0. Lagano školovanje
Recommended Posts