Eleniko Posted May 22 Posted May 22 dajte linak naročito vi koji bi da me se rešite možda padnem na piratima u uređenoj eu državi
ubibobi Posted May 22 Posted May 22 Šta je sa starterima Hofmanom i Andrichem, gde su Boniface i Schick? Biće pakleno 2 poluvreme
Baldrick S. Posted May 22 Posted May 22 19 minutes ago, Eleniko said: linak davajte nadji neki ovde. Spoiler https://www.footybite.to/Atalanta-vs-Bayer-Leverkusen/27561
SNARC Posted May 22 Posted May 22 Gledam samo da bih video kako ce Lever da se izvuce iz ovoga.. A i fuzbal je dobar.
Baldrick S. Posted May 22 Posted May 22 Alonso ili forsira Istanbul ili ce da prodje gore od Liverpula protiv Atalante ako ne i gore 1
elementary Posted May 22 Posted May 22 (edited) Atalanta odlična za sada mnogo su jači u duelu ali čas se okrene ova utakmica jednim golom Bajera ,treba Atalanti i treći gol. Edited May 22 by elementary 1
bradilko Posted May 22 Posted May 22 retko gledam fudbal i ajde da pogledam ovo finale. kako je ovaj leverkuzen postao prvak nemacke?? pa ovi su vezare samo takve
elementary Posted May 22 Posted May 22 (edited) Ja ih gledao samo protiv Rome u revanšu i delovali mi kao neka Holandska ekipa ,neki AZ Alkmar sa ovim niskim i slabim igračima po krilu 😀 Ajde stisnite smanjite pa da bide bar finiš neizvestan . Evo ga Lukman ,to je to . Edited May 22 by elementary
Recommended Posts