goofs Posted March 14 Posted March 14 Au, Karabatak ga metnuo u Leverkuzenu, ali odmah pasu i crvenu kartu
Baldrick S. Posted March 14 Posted March 14 @John Coltrane jel Karabag toliko dobar il Xavi ceka svojih 75-90 minuta kad daju najvise golova? 👀
John Coltrane Posted March 14 Posted March 14 3 minutes ago, Baldrick S. said: @John Coltrane jel Karabag toliko dobar il Xavi ceka svojih 75-90 minuta kad daju najvise golova? 👀 Gurban Gurbanov utegao. Xavi ih pocenio, 4 prvotimca ostavio na klupi. Evo Frimpong smanjuje, pali se mašina.
Godfrey Posted March 14 Posted March 14 (edited) Qarabag mi odvratan nivo kiparskog Apoela, samo nešto odvratniji, ako je to moguće Ali nadam se sad da će dobiti. Marko Vešović i Marko Jankovič rodjače... Red flag, da se ucrta. Sreća mu konkurencija debili i fosili, pa može da vodi neki Liverpul već uskoro Edited March 14 by Godfrey
John Coltrane Posted March 14 Posted March 14 Djon u koleno nije crveni?! Valjda Entoni Tejloru glupo da da dva crvena… 2
Sandens Posted March 14 Posted March 14 3 hours ago, Jean-Luc Picard said: Kudus ko Maradona '86.... što reče dule varničić s eng fudbala: ten hag je trenirao antonyja i kudusa... i kupio antonyja za 100 miliona. 😮
goofs Posted March 14 Posted March 14 Finiš LE mi deluje znatno zanimljivije od LŠ ove godine, od ovih 8 ekipa mislim da se samo Liverpul izdvaja, svi ostali mogu svakoga da tuku ako im dođe dobar dan. Zavisi i kako će žreb da ih posloži, bilo bi top ako bi gurnuo Klopa, Piolija, De Rosija i Mojesa u različite četvrtine. 2
goofs Posted March 15 Posted March 15 AC Milan vs. Roma Leverkusen vs. West Ham Liverpool vs. Atalanta Benfica vs. Marseille I ovde dobro ždrebe, Leverkuzen Šunka ima da bude tiptopić. Žao mi Atalante, ali ne briljiraju ove godine nešto, a Liverpul baš nabrijan.
Recommended Posts