April 20, 20231 yr 11 minutes ago, Lancia said: Svaka cast Talijanima, ne znam dal je ovo trenutno ili im se oporavlja liga. Jel se znaju parovi polufinala ili ide zreb?¿ Nažalost mislim da je trenutno, zapravo i verujem da je dobrim delom za ovo zaslužno SP koje je prekinulo sezonu, igrači su umorni i ima dosta povreda, a Italija ga nije igrala. Takodje i imali su malo sreće sa žrebom i raspletom nekih utakmica, što nije bio slučaj prethodnih godina.
April 20, 20231 yr 1 minute ago, goofs said: Nažalost mislim da je trenutno, zapravo i verujem da je dobrim delom za ovo zaslužno SP koje je prekinulo sezonu, igrači su umorni i ima dosta povreda, a Italija ga nije igrala. Takodje i imali su malo sreće sa žrebom i raspletom nekih utakmica, što nije bio slučaj prethodnih godina. Steta ako je tako, slabo pratim italijanski fudbal a nekad se uzivalo u njihovoj ligi
April 20, 20231 yr 33 minutes ago, crtamOrasi said: Матић је машина, одучио их је од фудбала. Све је стигао да уради, а и после 120 минута делује најсвежије на терену. Jel se oprostio od reprezentacije ili ga je Piksi oprostio?
April 21, 20231 yr 8 hours ago, MiddleClass said: Jel se oprostio od reprezentacije ili ga je Piksi oprostio? Oprostio se pre Piksija.
April 21, 20231 yr 11 hours ago, MiddleClass said: Jel se oprostio od reprezentacije ili ga je Piksi oprostio? Ко ће га знати. Али и даље је 5 класа бољи од било кога другог кога имамо на дефанзивном или централном везном.
May 11, 20231 yr Bolje da je Dušana izvadio umesto FilipaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk