Jump to content
IGNORED

US(r)Open 22

Ros

Recommended Posts

Posted

Tim "Jelouston da eksplodira"....

• +1 1
  • Haha 2
Posted (edited)

Tim "sam pao sam se ubio" :fantom:

https://www.bbc.com/news/world-60354068

Speaking exclusively to the BBC, he said missing competitions, such as the French Open, over his jab status was "the price that I'm willing to pay".

Edited by Tsai
  • +1 3
Posted
4 minutes ago, Tsai said:

Tim "sam pao sam se ubio" :fantom:

Da ne poverujes sta se sve izdogadjalo, pocev od onog napucavanje sudije. Pa jos sledi cirkus sa Australijom, bukvalno najtezi lik za navijanje, al nas je, jebem ga ludog.

Mogao je ladno da bude njabolji sportista ikad.   

• +1 5
Posted

On je vec jedan od najvecih sportista ikad, ali ovo budalesanje s vakcinom mi je zaista umanjilo velicinu i navijam naravno, ali ni 20% kao ranije. Bas sam uhvatio sebe tokom finala Vimbldona da sam maltene indiferentan dok ne zagusti..

Kolko god ono u Australiji bilo mucno i dramaticno ovog puta me apsolutno ne dotice ako ne bude otisao. Imao je 6 meseci fore da revidira stav, sam je rekao da je spreman da plati cenu... pa evo nek plati

• +1 1
Posted

Agreed, nek plati. Kad bi moglo i ovih milijardu ipo ostalih nevakcinisanih što mi se kešaju svaki dan o rame u prodavnici bez maske da plate nekako, pa da budemo barabar. 

Teška budalaština. Djoković ugrožava javno zdravlje u avgustu 2022. kad o Covidu ozbiljno misli 17 ljudi, od čega je 11 sa ovog foruma. 

• +1 4
  • Haha 1
Posted
21 minutes ago, Tsai said:

Noblesse oblige  :fantom:

60859baa47f067ebe99f3a157f3ef384_w200.gi

• Haha 1
Posted

lista sponzora us opena

image.thumb.png.6d9cf0e2cd83d965cf157f2dd88c8c0c.png

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted

La coste nema u pulu spomzora.

Pametnome dosta :sad:

• Haha 1
Posted

Ja sam ok sa njegovom odlukom da plati cenu, ali što reče @Mos, ovo j apsolutno besmisleno.

Ljudi ulaze u USA nevakcinisani, znam pouzdano. Niko ih ništa i ne pita više.

• +1 2
Posted

Pa mogao je i on da proba :D 

• +1 2
Posted

Pa da prođe kao u Australiji, toliko nije ni on blesav

Posted

Sta je tu je. Postoje jos neke zemlje koje pustaju samo vakcinisane, a niko te nista ne pita (barem mene nisu)