Tsai Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 (edited) Tim "sam pao sam se ubio" https://www.bbc.com/news/world-60354068 Quote Speaking exclusively to the BBC, he said missing competitions, such as the French Open, over his jab status was "the price that I'm willing to pay". Edited August 23, 2022 by Tsai 3
Lancia Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 4 minutes ago, Tsai said: Tim "sam pao sam se ubio" Da ne poverujes sta se sve izdogadjalo, pocev od onog napucavanje sudije. Pa jos sledi cirkus sa Australijom, bukvalno najtezi lik za navijanje, al nas je, jebem ga ludog. Mogao je ladno da bude njabolji sportista ikad. 5
Tsai Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 On je vec jedan od najvecih sportista ikad, ali ovo budalesanje s vakcinom mi je zaista umanjilo velicinu i navijam naravno, ali ni 20% kao ranije. Bas sam uhvatio sebe tokom finala Vimbldona da sam maltene indiferentan dok ne zagusti.. Kolko god ono u Australiji bilo mucno i dramaticno ovog puta me apsolutno ne dotice ako ne bude otisao. Imao je 6 meseci fore da revidira stav, sam je rekao da je spreman da plati cenu... pa evo nek plati 1
Amos Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Agreed, nek plati. Kad bi moglo i ovih milijardu ipo ostalih nevakcinisanih što mi se kešaju svaki dan o rame u prodavnici bez maske da plate nekako, pa da budemo barabar. Teška budalaština. Djoković ugrožava javno zdravlje u avgustu 2022. kad o Covidu ozbiljno misli 17 ljudi, od čega je 11 sa ovog foruma. 4 1
Filozof manijak Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 La coste nema u pulu spomzora. Pametnome dosta 1
duda Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Ja sam ok sa njegovom odlukom da plati cenu, ali što reče @Mos, ovo j apsolutno besmisleno. Ljudi ulaze u USA nevakcinisani, znam pouzdano. Niko ih ništa i ne pita više. 2
Time Crisis Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Pa da prođe kao u Australiji, toliko nije ni on blesav
Sandradjer Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Sta je tu je. Postoje jos neke zemlje koje pustaju samo vakcinisane, a niko te nista ne pita (barem mene nisu)
Recommended Posts