Shaq Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 cemu ona 11-a epizoda u crtanom obliku? nemrem ja to izdurat, jos sat vremena.. stilud
mustang Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 (edited) On 23.8.2022. at 7:31, Shaq said: cemu ona 11-a epizoda u crtanom obliku? nemrem ja to izdurat, jos sat vremena.. stilud Samo premotaj taj deo (nekad su macke vladale ljudima, bile vece od nas, i zato su one sada kao nasi robovi)....taj animirani trsje 10-15minuta i jeste dosadan. Al nema te druge ekstra epizode da je izasla. dobra fora sa kitty cat gacama Edited August 29, 2022 by mustang 1
Vapad Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 Pa druga je posle 10-15 minuta Ta je cool, i bitna je. Stigao sam do nekog 40-tog broja stripa, ima dosta filera tamo ali zaista je drugačiji vajb od serije, tj. nije zapravo toliko dobra adaptacija koliko je drugi neki spin i fazon. Trenutno mislim da mi ni jedno ne leži, bumo videli dogodine.
Shaq Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 7 hours ago, mustang said: Samo premotaj taj deo (nekad su macke vladale ljudima, bile vece od nas, i zato su one sada kao nasi robovi)....taj animirani trsje 10-15minuta i jeste dosadan. Al nema te druge ekstra epizode da je izasla. dobra fora sa kitty cat gacama svasta, sto je najjace i bio sam kliknuo na 5 mesta dijagonalno i delovalo mi je da je svih 60 minuta animirano, al sad kad sam opet proverio vidim da nije.. nista, onda ce se istrpeti i tih prvih 15 minuta..
Svemir Zeka Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Počela da gledam, svidža mi se glavni lik. To je najvažnije
Recommended Posts