Pantelija jr Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Rahmani uspješno sačuvao vazduh dok je Džeko, sam kao duh, zakucao glavom loptu u gol a par minuta prije toga Osmeh™ pokušava da primi grudima centaršut u interovom petercu
Miljenko Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Ono primanje lopte u petercu, mi nikako nije jasno. Jos jedan sudija koji ne ume da proceni faul.
Pantelija jr Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dao sam ti navijački palac dolje, a i zato što stvarno mislim da inter nije bio bolji večeras mada ‘ajde, čak i ako inter nije zaslužio da pobijedi, Napoli je zaslužio da izgubi zbog jalovosti u napadu
MiddleClass Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Ne smeta. Napoli zapoceo seriju poraza. X puta vidjeno kako prosipaju titulu
John Coltrane Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Da li je ovo početak posrnuća Spaletijeve kaznene ekspedicije? Interu samo pokojna Sampa i Srbija B nisu dali gol ove sezone. Milan na samo -5.
goofs Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 Slab Napoli sinoc, definitivno nije licio na onaj tim iz prvog dela sezone. Nikad njima odbrana nije bila jaci deo, ali onako bezmudo u napadu, maltene bez prave sanse su odigrali 90 minuta. Inter nesto bolji, masili su neke poluprilike, Dzeko ga fino pospremio. Ne cini mi se da bi tandem Dzeko-Lukaku mogao da radi na duze staze, no mozda je to i samo jer je Romelu u kanalu. Juventus pobegao s lopate uvek zajebanom Kremonezeu juce, doduse Alegri je izveo drugu momcad na teren, valjda cuvaju snagu. Sledeci vikend je Milan-Roma, iza toga Napoli-Juventus, dok Inter ima nesto laganiji raspored, nije iskljuceno da svi budu unutar 3-4 boda na vrhu.
Godfrey Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Ovaj poraz Napolija, sam po sebi, nije strašan. Verovatno im je Inter u Milanu najteža utakmica ove sezone, bar na papiru. Veći problem je težak raspored u narednih 5 kola, gde je samo Kremoneze kući lagana tekma. Ostalo, Juve i Roma, Sampa kojoj gori i lokalni derbi u Salernu. Ako tu isprosipaju dosta bodova...panika ih neće zaobići.
Popular Post SNARC Posted January 6, 2023 Popular Post Posted January 6, 2023 Nazalost, napustio nas je i Djanluka Viali. 10
189- Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 :( manciniju u mesec dana umre i drugi dobar drugar
Ras Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Tužna vest. Nisam neki poznavalac fudbala, ali sam Vialija baš gotivio. A imao sam prilike da u Sofiji gledam taj opasni, opasni tandem Mancini - Viali kako razvlači Zvzedinu odbranu.
John Coltrane Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 Sramotan crveni za Sampu, Napoli vodi 1:0 i još im sudije pomažu.
Recommended Posts