Jump to content
IGNORED

Serie A 2022/2023

goofs

Recommended Posts

Posted

Mogu ti ja uzeti 2 karte pa ako ti žena bude nervirana eto mene :bebek:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

I naravno Jović zabija. 

Posted

Matić i Vajnaldum na klupi, Dibala iza Abrahama.

Posted

I utera Viola treći.

Golman Kremone :isuse:

Posted

Radu je odličan bio......do ovog wtf. momenta

odlilčan početak Serie A.....Inter juče sekund pred kraj, Fiorentina danas pet sekundi 

Posted

Krijem se od Orasija dok Zaniolo maši dve sjajne šanse.

• Haha 1
Posted

Napokon dade ga Kristante.

Posted (edited)

Odgledao Violu, mnogo potencijala tu ima, saaasvim duga klupa.

Jović je dao gol, ali je jeziv. Više štete nego koristi, kretnje nema, sa igračem više čovek ne pravi prostor. Šteta za Cremonese, bukvalno su zaslužili bod. Promaklo mi da je Dessers kod njih.

Ne znam kojom magijom će Salernitana ovaj put ostati u ligi, mada bih voleo.

Biće ovo dobra sezona. Cremonese u Seria A, flash na detinjstvo:D

Edited by Godfrey
Posted

Murinjovska pobeda u gostima (pred kraj 60tog minuta Matić umesto Abrahama :wacko:, kasnije je zamnio i ostala 2 navalna igrača). U prvom je trebalo da bude 5:0 za Romu, u drugom su svesno prepustili igru domaćinu i iz 2,3 kontre mašali sjajne prilike.

Dibala klasa, odlične kretnje i jednostavna rešenja odigravanjem iz prve, minimum dodira. Da ne bude samo Zaniolo na stubu srama, i Dibala je fulao sjajne prilike.

Lepo je videti Spinacolu 90min

Posted

Одлично је било све сем завршнице. Јесте батађоризам али Салернитана није имала нити једну праву шансу. Досадно је овако, али изгледа да ће Мурињо гребати и рукама и ногама за сваки бод, што је добра ствар свакако.

Оно што ме чуди је да је заменио Тамија и Заниола пре Дибале. Ови ем су прошли фул припреме, ем су мање склони рандом повредама. Али ваљда зна шта ради.

Posted

Dibala je ostao, predpostavljam, zbog prekida. U prvom je gadjao malo preko prečke iz slobodnjaka pored živog Pelegrinija.

Posted

Napisah ovo, ali na pogresnoj temi :isuse: 

Jos uvek je rano za heavy rotacije, pocetak je sezone i opusten raspored, u septembru ce biti haos.

Paradoksalno ocekujem da Zaniolo imq najvise minuta od navalno trojke posto ga ocekuje ladjenje jaja u novembru.