noskich Posted yesterday at 08:56 Posted yesterday at 08:56 15 minutes ago, garmonbozia said: Sve je to super, ali si ti i odgovoran za razvoj te dece, nije mala odgovornost i pritom nimalo lak posao long term. Pa treba da hendlaš i njihove roditelje, itd... Nisam to imao jer sam predavao punoletnoj deci uglavnom iz Azije i Latinske Amerike koja su sama došla u Australiju. 1
banecare1 Posted yesterday at 08:58 Posted yesterday at 08:58 (edited) 1 hour ago, Shan Jan said: @banecare1 koliko mu to dodje neto i kakav zivot imas sa tim? Takodje, jel pricas o predavacima u skolama ili na univerzitetu? I zadnje, koliko cimaju oko iskustva i licenci. to je na ruke sto sam pisao skole ne znam koliko cimaju. ako si ozbiljno zainteresovan, moj savet je da za pocetak instaliras wechat, jer sve grupe, kontakti i ostalo za kinu je tamo. dacu ti neke kontakte i ubaciti u neke grupe. ja to slabo znam, ali pitacu par ljudi. imam ovog jednog kiwija sto ima i neku svoju mini-skolu. oni naravno toliko ne placaju, ali makar im je to biznis. mada on je juce dobio cerku isto vredi i za manekenke, javite se devojke na pm Edited yesterday at 09:05 by banecare1 1 1
Shan Jan Posted yesterday at 09:29 Posted yesterday at 09:29 @banecare1 Za sada jos ne razmisljam ozbiljno o tome al ako bude cimam Hvala ti puno! 1
Mel Posted yesterday at 09:37 Posted yesterday at 09:37 37 minutes ago, banecare1 said: isto vredi i za manekenke, javite se devojke na pm Ovaj, na PPPu si. Ja pm-ove koji tvrde da su od manekenki ovde ne bih otvarala. 1
banecare1 Posted yesterday at 10:08 Posted yesterday at 10:08 30 minutes ago, Mel said: Ovaj, na PPPu si. Ja pm-ove koji tvrde da su od manekenki ovde ne bih otvarala. pogotovo ako su u roze sorcevima
Paraologija Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Da li i dalje postoji situacija u IT sektoru? Ko zna? Cista radoznalost
bags Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 12 minutes ago, Paraologija said: Da li i dalje postoji situacija u IT sektoru? Ko zna? Cista radoznalost Na sta konkretno mislis?
Sammael Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Otpuštanja se i dalje dešavaju, poslova nema kao pre, plate stagniraju (ne bih rekao da su u padu... još). 1 1
noskich Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 24 minutes ago, Sammael said: Otpuštanja se i dalje dešavaju, poslova nema kao pre, plate stagniraju (ne bih rekao da su u padu... još). Bogami u Australiji su u padu i to veoma osetno, naročito za poslove na ugovoru. Ti su bez problema i do za trećinu manje plaćeni nego pre. To je manje osetno za permanent poslove, ali i tu je pad evidentan. A najviše se oseti u manjku natprosečno plaćenih poslova, njih je mnogo manje.
Shan Jan Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Do sada otpusteno oko 500 ljudi od 12000 globalno. Prica se da je cilj 10%. Za sad se ne zna dal ce biti jos u BGu. Pogadjate, akcije su nam porasle na vest o ovome
Recommended Posts