January 21Jan 21 15 minutes ago, garmonbozia said: Sve je to super, ali si ti i odgovoran za razvoj te dece, nije mala odgovornost i pritom nimalo lak posao long term. Pa treba da hendlaš i njihove roditelje, itd... Nisam to imao jer sam predavao punoletnoj deci uglavnom iz Azije i Latinske Amerike koja su sama došla u Australiju.
January 21Jan 21 1 hour ago, Shan Jan said: @banecare1 koliko mu to dodje neto i kakav zivot imas sa tim? Takodje, jel pricas o predavacima u skolama ili na univerzitetu? I zadnje, koliko cimaju oko iskustva i licenci. to je na ruke sto sam pisao skole ne znam koliko cimaju. ako si ozbiljno zainteresovan, moj savet je da za pocetak instaliras wechat, jer sve grupe, kontakti i ostalo za kinu je tamo. dacu ti neke kontakte i ubaciti u neke grupe. ja to slabo znam, ali pitacu par ljudi. imam ovog jednog kiwija sto ima i neku svoju mini-skolu. oni naravno toliko ne placaju, ali makar im je to biznis. mada on je juce dobio cerku isto vredi i za manekenke, javite se devojke na pm Edited January 21Jan 21 by banecare1
January 21Jan 21 @banecare1 Za sada jos ne razmisljam ozbiljno o tome al ako bude cimam Hvala ti puno!
January 21Jan 21 37 minutes ago, banecare1 said: isto vredi i za manekenke, javite se devojke na pm Ovaj, na PPPu si. Ja pm-ove koji tvrde da su od manekenki ovde ne bih otvarala.
January 21Jan 21 30 minutes ago, Mel said: Ovaj, na PPPu si. Ja pm-ove koji tvrde da su od manekenki ovde ne bih otvarala. pogotovo ako su u roze sorcevima
January 21Jan 21 12 minutes ago, Paraologija said: Da li i dalje postoji situacija u IT sektoru? Ko zna? Cista radoznalost Na sta konkretno mislis?
January 22Jan 22 Otpuštanja se i dalje dešavaju, poslova nema kao pre, plate stagniraju (ne bih rekao da su u padu... još).
January 22Jan 22 24 minutes ago, Sammael said: Otpuštanja se i dalje dešavaju, poslova nema kao pre, plate stagniraju (ne bih rekao da su u padu... još). Bogami u Australiji su u padu i to veoma osetno, naročito za poslove na ugovoru. Ti su bez problema i do za trećinu manje plaćeni nego pre. To je manje osetno za permanent poslove, ali i tu je pad evidentan. A najviše se oseti u manjku natprosečno plaćenih poslova, njih je mnogo manje.
January 22Jan 22 Do sada otpusteno oko 500 ljudi od 12000 globalno. Prica se da je cilj 10%. Za sad se ne zna dal ce biti jos u BGu. Pogadjate, akcije su nam porasle na vest o ovome
January 22Jan 22 Od juce su ovi veliki nastavili otpustati u talasima i pored praznika u USA. Stripe je bio prilicno brutalan i koristio jednostavan algoritam => 8% najplacenijih developera.