bags Posted October 17 Posted October 17 @papapavle Mislim da ce i austrijska vlada pre da se formira nego ovo da se razresi. 2
Miki_belavista Posted October 17 Posted October 17 On 9. 10. 2024. at 12:30, bags said: Haha. Stigao mi poziv od sefovog sefa za 1-1 sutra u 10:30. Ili hoce da proveri da li sam zainteresovan ili cu morati objasnjavati sta je ppp (i zasto sam svaki cas na tom sajtu). zauzmi opasan stav,ono reci mu da si odrastao u tom i tom delu Bga,mora da te se boji!!!! 1 1
Venom Posted October 17 Posted October 17 3 hours ago, garcia said: 0-02-05-9121d1b858841922c606886787b7ef9b8e8d3af9316ff15c16017c9c8909cfc4_29ec40e7650.mp4 1.33 MB · 0 downloads njena karijera počinje tamo gde će se moja završiti... Gde joj je LinkedIn 1
Miki_belavista Posted October 17 Posted October 17 1 hour ago, Venom said: Gde joj je LinkedIn specijalista za backend,odpozadi. 1
Shan Jan Posted October 19 Posted October 19 Drugari jel zna neko dobar sajt za pravljenje free ATS friendly CVa?
djilkos Posted October 19 Posted October 19 Resume.io Claude.ai Jobscan.co Probaj da pronadjes na google-u chatgpt ats resume 1 1
Shan Jan Posted October 19 Posted October 19 Ova prva dva mislim da naplacuju koliko sam video a na jobscan sam pravio pola dana i sad baguje download iz nekog razloga
Engineer Posted October 19 Posted October 19 Jedini način da nađeš normalnu firmu je da napraviš CV koji će ATS odbiti, a čovek prihvatiti. 2
Miki_belavista Posted October 19 Posted October 19 2 hours ago, Shan Jan said: Ova prva dva mislim da naplacuju koliko sam video a na jobscan sam pravio pola dana i sad baguje download iz nekog razloga vidi ovo https://www.overleaf.com/gallery/tagged/cv 1
Shan Jan Posted October 19 Posted October 19 2 hours ago, bags said: @Shan Jan Prelila se casa? Ma jok, gledam za seku. Ona jadna radi vec dugo kao devojka za sve - zamenik sefa inzenjera, na tenderima i kao PM. A na sve to se prijavljuje 500 ljudi.
Miki_belavista Posted October 19 Posted October 19 7 minutes ago, Shan Jan said: Ma jok, gledam za seku. Ona jadna radi vec dugo kao devojka za sve - zamenik sefa inzenjera, na tenderima i kao PM. A na sve to se prijavljuje 500 ljudi. pa jel stvarno toliko los job market u srbistanu?
Shan Jan Posted October 19 Posted October 19 6 minutes ago, Miki_belavista said: pa jel stvarno toliko los job market u srbistanu? Pa, za te pozicije rekao bih da jeste. Za ove sljakerske ne. 1
Miki_belavista Posted October 19 Posted October 19 4 minutes ago, Shan Jan said: Pa, za te pozicije rekao bih da jeste. Za ove sljakerske ne. keramicari i elektricari koji rade za sebe bas dobro mogu da ubodu,plus kesh i niko ih ne juri za porez.
Recommended Posts