Jump to content

Stanje u IT sektoru

Featured Replies

Uglavnom Austrijanci i istocna Evropa.

Ma nema nigde onako da se drzi kao sto su pojedini pokazivali tj. da drzis viljusku kao menjac i nozem seces prema sebi.

• Replies 3.5k
  • Views 283.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da citiram sebe s FB, pre par dana okačih:   1. Pojavi se trend koji apsolutno niko ne razume ali svi misle da će na tome zaraditi hiljadu milijardi ("web 2.0" -> "web 3.0/blockchain/cryp

• Od danas zvanicno jobless, nisam nista jos jurio jer sam sa drugarima u procesu pravljena firme I akvizicije projekata, pozelite nam srecu. 

• Da napišem par reči o radu u mojoj IT firmi u Kini, pošto sam nedavno proveo duže vreme u Šangaju.   Nakon prestanka kovid mera, ljudi su polako vraćani u kancelarije, da bi sada bilo obavez

Posted Images

17 minutes ago, bags said:

Ma nema nigde onako da se drzi kao sto su pojedini pokazivali tj. da drzis viljusku kao menjac i nozem seces prema sebi.

Pokusavaju da nameste samoubistvo nekom ko to slusa, ali si im ti uprskao posao.

2 hours ago, bags said:

koliko mrzim to foliranje... bili smo na nekom fensi kikofu, ono veliki stolovi i sve... i gleda me neka teta kao da sam sa marsa pao... a ja bih ono najradije sekao viljuskom i jeo kako inace jedem.. jebala vas viljuska i noz bre :D

Rukama bre

Meni jednom rekoše da su mislili da sam levoruk. Kaže držim viljušku u desnoj ruci. Reko' kad sam imao pet godina zaključio sam da je logično da jedem desnom kao desnoruk, pa sam promenio. Kaže ne mož to tako, mora da se seče jačom rukom.

Fućkam na pravila od predškolskog uzrasta.

ja odustao od amera i nji'ove kulture kad je došao kolega iz us kod nas i na ručku, a bio švecki sto, pljusnuo dve tulumbe preko pilava.

pa jebemu svetu neđelju, kako je mogao?!

na moje "we don't mix sweet & savory" samo slegnuo ramenima...

Jebiga, pokušao Dositej još pre 250 godina da Srbima objasni bonton, al nije se primilo.

4 hours ago, Venom said:

Meni jednom rekoše da su mislili da sam levoruk. Kaže držim viljušku u desnoj ruci. Reko' kad sam imao pet godina zaključio sam da je logično da jedem desnom kao desnoruk, pa sam promenio.

Ima kod mene u firmi jedna koleginica koja isto ovako :)

6 hours ago, Venom said:

Meni jednom rekoše da su mislili da sam levoruk. Kaže držim viljušku u desnoj ruci. Reko' kad sam imao pet godina zaključio sam da je logično da jedem desnom kao desnoruk, pa sam promenio. Kaže ne mož to tako, mora da se seče jačom rukom.

Fućkam na pravila od predškolskog uzrasta.

isto.tako, isecem par zalogaja ili sve pa prebacim viljusku u desnu.

Izgleda da sam ja imao najstrozije roditelje i babe i dede. think

@bags Nisi

Ja znam jednog forumasa koji jede lubenicu kasikom. Bolje da ne kazem ko je, permabanovace ga @bags

6 minutes ago, Pixisis said:

@bags Nisi

Nisam mogao odluciti koju reakciju da ti posaljem. lolol

ko je ovo pravio

ovi labeli su bruka za jednu aviokompaniju

i ne moze da se kupi karta, blokira se sajt na poslednjem submitu popunjenog formulara

Screenshot 2025-06-26 211555.png

On 20. 6. 2025. at 16:18, Peter Fan said:

Ja ne radim u IT, pa mozda mije relevantno. ali ja ne koristim IM od jos kako je ICQ dana. Ako ti sta trebam sroci u email ili me nazovi na telefon.

Vrlo brzo se isfilterisu budalastine.

Ja se na telefon ne javljam posto je zvuk uvek iskljucen i jedino zeni vratim poziv kada vidim kasnije da me je zvala. A email uradim mark all as read i vratim se na njega ako mi kasnije kazu da je u njemu bilo nesto bitno.

Edited by Fins fleet