June 23Jun 23 Uglavnom Austrijanci i istocna Evropa.Ma nema nigde onako da se drzi kao sto su pojedini pokazivali tj. da drzis viljusku kao menjac i nozem seces prema sebi.
June 23Jun 23 17 minutes ago, bags said:Uglavnom Austrijanci i istocna Evropa.Ma nema nigde onako da se drzi kao sto su pojedini pokazivali tj. da drzis viljusku kao menjac i nozem seces prema sebi.Pokusavaju da nameste samoubistvo nekom ko to slusa, ali si im ti uprskao posao.
June 23Jun 23 2 hours ago, bags said:Uglavnom Austrijanci i istocna Evropa.Ma nema nigde onako da se drzi kao sto su pojedini pokazivali tj. da drzis viljusku kao menjac i nozem seces prema sebi.koliko mrzim to foliranje... bili smo na nekom fensi kikofu, ono veliki stolovi i sve... i gleda me neka teta kao da sam sa marsa pao... a ja bih ono najradije sekao viljuskom i jeo kako inace jedem.. jebala vas viljuska i noz bre :D
June 23Jun 23 Meni jednom rekoše da su mislili da sam levoruk. Kaže držim viljušku u desnoj ruci. Reko' kad sam imao pet godina zaključio sam da je logično da jedem desnom kao desnoruk, pa sam promenio. Kaže ne mož to tako, mora da se seče jačom rukom.Fućkam na pravila od predškolskog uzrasta.
June 23Jun 23 ja odustao od amera i nji'ove kulture kad je došao kolega iz us kod nas i na ručku, a bio švecki sto, pljusnuo dve tulumbe preko pilava.pa jebemu svetu neđelju, kako je mogao?!na moje "we don't mix sweet & savory" samo slegnuo ramenima...
June 23Jun 23 Jebiga, pokušao Dositej još pre 250 godina da Srbima objasni bonton, al nije se primilo.
June 23Jun 23 4 hours ago, Venom said:Meni jednom rekoše da su mislili da sam levoruk. Kaže držim viljušku u desnoj ruci. Reko' kad sam imao pet godina zaključio sam da je logično da jedem desnom kao desnoruk, pa sam promenio. Ima kod mene u firmi jedna koleginica koja isto ovako :)
June 23Jun 23 6 hours ago, Venom said:Meni jednom rekoše da su mislili da sam levoruk. Kaže držim viljušku u desnoj ruci. Reko' kad sam imao pet godina zaključio sam da je logično da jedem desnom kao desnoruk, pa sam promenio. Kaže ne mož to tako, mora da se seče jačom rukom.Fućkam na pravila od predškolskog uzrasta.isto.tako, isecem par zalogaja ili sve pa prebacim viljusku u desnu.
June 24Jun 24 Ja znam jednog forumasa koji jede lubenicu kasikom. Bolje da ne kazem ko je, permabanovace ga @bags
June 24Jun 24 6 minutes ago, Pixisis said:@bags NisiNisam mogao odluciti koju reakciju da ti posaljem.
Thursday at 19:394 days ko je ovo pravioovi labeli su bruka za jednu aviokompanijui ne moze da se kupi karta, blokira se sajt na poslednjem submitu popunjenog formulara
Friday at 02:574 days On 20. 6. 2025. at 16:18, Peter Fan said:Ja ne radim u IT, pa mozda mije relevantno. ali ja ne koristim IM od jos kako je ICQ dana. Ako ti sta trebam sroci u email ili me nazovi na telefon.Vrlo brzo se isfilterisu budalastine.Ja se na telefon ne javljam posto je zvuk uvek iskljucen i jedino zeni vratim poziv kada vidim kasnije da me je zvala. A email uradim mark all as read i vratim se na njega ako mi kasnije kazu da je u njemu bilo nesto bitno. Edited Friday at 02:584 days by Fins fleet