August 2, 20222 yr Author Redoran reče juče da je napravio i da će poslati svima. ja to utefterio kao završen posao. ako ne možeš da veruješ adminima kome onda možeš?
August 2, 20222 yr [mention=49]copkillah[/mention] jos uvek nije niti video poruku sa linkom i kodom, niti je usao u ligu. Ima li neko nacina da ga kontaktira van foruma? Ako ne, moramo da vidimo sta cemo, i ko ce ga zameniti u PPPremeru. Da ostane rok do sutra u podne ili tako nesto? Sad cu ga jurim.Ušao, fala obojici
August 2, 20222 yr To je to, tu smo svi. PPPremer locked. Srećno svima u novoj sezoni! Edited August 2, 20222 yr by Behemoth
August 3, 20222 yr 21 minutes ago, adasevic said: U Brodu nas ima 17, fale jos trojica... fale jos @cartman @Daddy Cool i @Azdaja Upadam do kraja dana
August 3, 20222 yr Dajte link/kod za Beton ako može, nisam ovo igrao već nekoliko godina. Ako ne popunite broj za Brod, mogu i tu da uskočim opciono
August 3, 20222 yr Author 36 minutes ago, Weenie Pooh said: Dajte link/kod za Beton ako može, nisam ovo igrao već nekoliko godina. Ako ne popunite broj za Brod, mogu i tu da uskočim opciono šalu na stranu, @smooth.Op ima ključeve od Betona i nadam se da će ti poslati što pre. meni treba ime tima za evidenciju.
August 3, 20222 yr 9 hours ago, adasevic said: U Brodu nas ima 17, fale jos trojica... fale jos @cartman @Daddy Cool i @Azdaja Eto me ujutru. Hvala.
August 3, 20222 yr Jel ima sanse da u beton udje drugar, dugogodisnji igrac fantazija. Registrovace se na forum, mozda cak i postane aktivan ovde. Javljajte ako ima mesta pa da mu prosledim link
August 4, 20222 yr Author @smooth.Op, koje vam je brojno stanje u Betonu? Čeka li se još ko da aktivira kod? Narsvni da može i nickov ortak da uleti, naročito ako vas ima neparno.
August 4, 20222 yr Sreća pa me @cvrlle pitao da li sam kreirao ligu kao h2h. Nisam. Šaljem opet svima kodove, jbg praštajte. Sad mi se tek upalila lampica da je logično da se ovo igra h2h. Šta stavljam za knockout rounds? Edited August 4, 20222 yr by smooth.Op
August 4, 20222 yr 12 minutes ago, smooth.Op said: Sreća pa me @cvrlle pitao da li sam kreirao ligu kao h2h. Nisam. Šaljem opet svima kodove, jbg praštajte. Sad mi se tek upalila lampica da je logično da se ovo igra h2h. Šta stavljam za knockout rounds? Qnockout round nemamo, pusti i meni kod da prosledim ortaku. Kad se registruje ovde javice se koje mu je ime ekipe.