smooth.Op Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Napravio ja i poslao svima sa spiska sem za tim RollingBallocks. Ne znam čiji je to tim. 2
zoki Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 ukucao kod, ali mi se liga nigde ne prikazuje.. probao ponovo, pišu mi da sam već ušao
zoki Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 ukucao kod, ali mi se liga nigde ne prikazuje.. probao ponovo, pišu mi da sam već ušao Sve ok, samo je trebalo malo sačekati Sent from Tapatalk
John Coltrane Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 2 hours ago, Lezilebovich said: Jesus na 70%+ ownershipa : isuse : Sad baš gledam - više nego Salah, Kejn, Son, Haland....
smooth.Op Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Možda nije loša opcija ostaviti 0,5 u banci i rotirati ovu dvojicu do sedmog kola.
Lezilebovich Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Ideja o rotiranju dva premium igraca mi nikad nije bila jasna... em se lako mogu izgubiti pare, em se valjda ocekuje da dominiraju na svakoj utakmici
Behemoth Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 @copkillah jos uvek nije niti video poruku sa linkom i kodom, niti je usao u ligu. Ima li neko nacina da ga kontaktira van foruma? Ako ne, moramo da vidimo sta cemo, i ko ce ga zameniti u PPPremeru. Da ostane rok do sutra u podne ili tako nesto?
zoki Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Jesus na 70%+ ownershipa : isuse : Verovatno će biti i puno više, jer verujem da preostalih 30% tek treba da namesti tim Sent from Tapatalk
ubibobi Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 (edited) Ljudi, ko prosleđuje kod za brod? Poslao sam Redoranu na pm ali nije video ili ja nisam poslao kako treba. Ajde neko ako je voljan neka mi pošalje da ja prosledim nosonji a ako ne ubacujte nekog iz betona na njegovo mesto, ne merem više da se bakćem dedlajnima za druge lige i dalje mi je tim na autokomplitu Ed: I Isus ulazi of course Edited August 2, 2022 by ubibobi
Recommended Posts