July 29, 20222 yr 3 minutes ago, Lezilebovich said: Ja idem sa Kejnom ... te pepove rotacije još sad sa 5 izmena ne mogu više Pa to, još dok se Haland uigra i privikne na novu sredinu, može da ispadne preskupa "mačka u džaku", Werner od prošle sezone je 1 jak primer. Kejna bih upario sa Sonom ali morao bih se odreći jednog Salaha što bi bio pucanj u sopstvenu nogu iz velike blizine.. i to skraćenom sačmaricom
July 29, 20222 yr i ja idem bez salaha sa sonom .... iz liverpula darwin, eventualno roberston ako bude para
July 29, 20222 yr Salah jos uvek van tima od prve verzije tima. Ima dosta sjajnih opcija u rasponu 8-11 pa i 12, ne znam da li vise Salah vredi tih 13. Darwin 9 i Diaz 8 jbt zajedno kostaju malo vise nego Salah sam. Za sad Son pre Kejna a to pak zavisi od odluke Kejn ili Haland. Biće shufflinga naredne nedelje…
July 30, 20222 yr Author 5 dana do početka. krajnje vreme za dizanje crvenih zastavica, javna prozivanja i prekrajanja liga. Premer kompletiran!!! u Brodu, po mojoj evidenciji, za sada samo @keljans se nije prijavio! je l neko zna čoveka da ga cimne u rl? ko će da napravi ligu i pošalje kod ljudima? ajd nek se javi dobrovoljac. što se tiče Betona tu imamo 8 potvrđenih prijava. s time što @kralj i @Milošica još uvek nisu dostavili imena timova. i tu imamo čak troje od prošle sezone koji se nisu javili sad: @Bustin, @distro04 i još jedna nepoznata osoba. i ovde nam treba dobrovoljac za pravljenje lige i slanja koda, jer čak i sa samo 8 timova ima smisla da se igra. Premer: 1. Kloppopool - @Behemoth 2. Djubretari - @sabahudin 3. FK Pastir - @Baba Ji 4. Devil's Advocate - @Random 5. Jako do samog krajaTM - @copkillah 6. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer 7. Queens Park Andjus - @Dziber 8. leteci magarci - @levi 9. Midsomer United - @San Epifanio 10. FC Ronin - @John Coltrane 11. TIM CHOBA - @de Sisti 12. Trotters Inc. - @Moća 13. Bobi van kenobi - @ubibobi 14. Buljarica Brothers - @Mercuzzio 15. rrr rrr - @189- (1. u Brodu) 16. Sokolovici UTD - @Hudersfield (2. u Brodu) 17. Lezilebovich city - @Lezilebovich (3. u Brodu) 18. FC Gorgonzole - @goofs (4. u Brodu) 19. PFC Jagodina - @nusknvp (5. u Brodu, baraž) 20. OFK Poljanche - @Svarog (6. u Brodu, zeleni sto) Brod: 1. Big Giant Heads - @Tolaa (18. u Premeru) 2. EON - @adasevic (17. u Premeru, baraž) 3. Topolice UTD - @nick1986 4. Volem a numem utd - @keljans 5. Cuvari Tradicije - @zoki 6. Pantelia Stars - @pantelia 7. Argentina Utd - @ducca 8. 25 maj - @Daddy Cool 9. The Beatles - @Spelinea 10. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu 11. Luzeri junajted - @Bogotac 12. Aşılarla dolu Gemi - @Redoran 13. Pustinjske Lisice - @Azdaja 14. United City MCFC - @cartman 15. Akopalipsa - @kalabaster (1. u Betonu) 16. No Totti no party - @crtamOrasi (2. u Betonu) 17. B&W Wizards - @WTID (3. u Betonu) 18. Flying Kiwis - @dragance (4. u Betonu, baraž) 19. Lic - @Garnirung (5. u Betonu, baraž) 20. FooBarTeam - @Velocipede (6. u Betonu, zeleni sto) Beton: 1. Bezimeni - @lazni (19. u Brodu, baraž) 2. Squeaky Ducks - @banecare1 (20. u Brodu, baraž) 3. Šorani - @notenoughreasonsforclaire 4. RollingBallocks - ??? 5. Researchers - @distro04 6. Team EasyOn Condoms - @Bustin 7. Sen Group - @cvrlle (stigao iz Premera, zbog neaktivnosti) 8. ??? - @kralj (novoprijavljeni) 9. FC Mental Midgets - @Midgeta (novoprijavljeni) 10. Smooth Operator - @smooth.Op (novoprijavljeni) 11. ??? - @Milošica (novoprijavljeni) Edited July 30, 20222 yr by Svarog
July 30, 20222 yr 2 hours ago, Redoran said: Sve mi se resetovalo, dajte kod za PPP classic. Ako stignem, pravim Brod večeras. Mora @Ros da ti posalje, mi obični smrtnici nemamo pristup kodu za obnovljene lige... A ti salji kod kad napraviš ligu...
July 30, 20222 yr Sto se Salaha tice... Nigde bez njega. Čast svima al zna se ko je tata u ovoj igri i ma koliko da košta...
July 30, 20222 yr 4 hours ago, Redoran said: Sve mi se resetovalo, dajte kod za PPP classic. Ako stignem, pravim Brod večeras. evo ga kod https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/sky05x
July 31, 20222 yr On 30.7.2022. at 8:59, Svarog said: 5 dana do početka. krajnje vreme za dizanje crvenih zastavica, javna prozivanja i prekrajanja liga. Premer kompletiran!!! u Brodu, po mojoj evidenciji, za sada samo @keljans se nije prijavio! je l neko zna čoveka da ga cimne u rl? ko će da napravi ligu i pošalje kod ljudima? ajd nek se javi dobrovoljac. što se tiče Betona tu imamo 8 potvrđenih prijava. s time što @kralj i @Milošica još uvek nisu dostavili imena timova. i tu imamo čak troje od prošle sezone koji se nisu javili sad: @Bustin, @distro04 i još jedna nepoznata osoba. i ovde nam treba dobrovoljac za pravljenje lige i slanja koda, jer čak i sa samo 8 timova ima smisla da se igra. Premer: 1. Kloppopool - @Behemoth 2. Djubretari - @sabahudin 3. FK Pastir - @Baba Ji 4. Devil's Advocate - @Random 5. Jako do samog krajaTM - @copkillah 6. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer 7. Queens Park Andjus - @Dziber 8. leteci magarci - @levi 9. Midsomer United - @San Epifanio 10. FC Ronin - @John Coltrane 11. TIM CHOBA - @de Sisti 12. Trotters Inc. - @Moća 13. Bobi van kenobi - @ubibobi 14. Buljarica Brothers - @Mercuzzio 15. rrr rrr - @189- (1. u Brodu) 16. Sokolovici UTD - @Hudersfield (2. u Brodu) 17. Lezilebovich city - @Lezilebovich (3. u Brodu) 18. FC Gorgonzole - @goofs (4. u Brodu) 19. PFC Jagodina - @nusknvp (5. u Brodu, baraž) 20. OFK Poljanche - @Svarog (6. u Brodu, zeleni sto) Brod: 1. Big Giant Heads - @Tolaa (18. u Premeru) 2. EON - @adasevic (17. u Premeru, baraž) 3. Topolice UTD - @nick1986 4. Volem a numem utd - @keljans 5. Cuvari Tradicije - @zoki 6. Pantelia Stars - @pantelia 7. Argentina Utd - @ducca 8. 25 maj - @Daddy Cool 9. The Beatles - @Spelinea 10. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu 11. Luzeri junajted - @Bogotac 12. Aşılarla dolu Gemi - @Redoran 13. Pustinjske Lisice - @Azdaja 14. United City MCFC - @cartman 15. Akopalipsa - @kalabaster (1. u Betonu) 16. No Totti no party - @crtamOrasi (2. u Betonu) 17. B&W Wizards - @WTID (3. u Betonu) 18. Flying Kiwis - @dragance (4. u Betonu, baraž) 19. Lic - @Garnirung (5. u Betonu, baraž) 20. FooBarTeam - @Velocipede (6. u Betonu, zeleni sto) Beton: 1. Bezimeni - @lazni (19. u Brodu, baraž) 2. Squeaky Ducks - @banecare1 (20. u Brodu, baraž) 3. Šorani - @notenoughreasonsforclaire 4. RollingBallocks - ??? 5. Researchers - @distro04 6. Team EasyOn Condoms - @Bustin 7. Sen Group - @cvrlle (stigao iz Premera, zbog neaktivnosti) 8. ??? - @kralj (novoprijavljeni) 9. FC Mental Midgets - @Midgeta (novoprijavljeni) 10. Smooth Operator - @smooth.Op (novoprijavljeni) 11. ??? - @Milošica (novoprijavljeni) Hoćem, hoćem @Svarog Edited July 31, 20222 yr by keljans
July 31, 20222 yr Author @Redoran, Brod je sad kompletiran s prijavama. Pravi ligu i šalji kod ljudima.
July 31, 20222 yr @copkillah je potvrdio da igra, ali jos uvek nije usao u PPPremer. On je jedini koji do sada nije usao, moguce da je na odmoru.