Lezilebovich Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Ja idem sa Kejnom ... te pepove rotacije još sad sa 5 izmena ne mogu više
ubibobi Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 3 minutes ago, Lezilebovich said: Ja idem sa Kejnom ... te pepove rotacije još sad sa 5 izmena ne mogu više Pa to, još dok se Haland uigra i privikne na novu sredinu, može da ispadne preskupa "mačka u džaku", Werner od prošle sezone je 1 jak primer. Kejna bih upario sa Sonom ali morao bih se odreći jednog Salaha što bi bio pucanj u sopstvenu nogu iz velike blizine.. i to skraćenom sačmaricom
Lezilebovich Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 i ja idem bez salaha sa sonom .... iz liverpula darwin, eventualno roberston ako bude para 1
ducca Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Salah jos uvek van tima od prve verzije tima. Ima dosta sjajnih opcija u rasponu 8-11 pa i 12, ne znam da li vise Salah vredi tih 13. Darwin 9 i Diaz 8 jbt zajedno kostaju malo vise nego Salah sam. Za sad Son pre Kejna a to pak zavisi od odluke Kejn ili Haland. Biće shufflinga naredne nedelje…
Svarog Posted July 30, 2022 Author Posted July 30, 2022 (edited) 5 dana do početka. krajnje vreme za dizanje crvenih zastavica, javna prozivanja i prekrajanja liga. Premer kompletiran!!! u Brodu, po mojoj evidenciji, za sada samo @keljans se nije prijavio! je l neko zna čoveka da ga cimne u rl? ko će da napravi ligu i pošalje kod ljudima? ajd nek se javi dobrovoljac. što se tiče Betona tu imamo 8 potvrđenih prijava. s time što @kralj i @Milošica još uvek nisu dostavili imena timova. i tu imamo čak troje od prošle sezone koji se nisu javili sad: @Bustin, @distro04 i još jedna nepoznata osoba. i ovde nam treba dobrovoljac za pravljenje lige i slanja koda, jer čak i sa samo 8 timova ima smisla da se igra. Premer: 1. Kloppopool - @Behemoth 2. Djubretari - @sabahudin 3. FK Pastir - @Baba Ji 4. Devil's Advocate - @Random 5. Jako do samog krajaTM - @copkillah 6. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer 7. Queens Park Andjus - @Dziber 8. leteci magarci - @levi 9. Midsomer United - @San Epifanio 10. FC Ronin - @John Coltrane 11. TIM CHOBA - @de Sisti 12. Trotters Inc. - @Moća 13. Bobi van kenobi - @ubibobi 14. Buljarica Brothers - @Mercuzzio 15. rrr rrr - @189- (1. u Brodu) 16. Sokolovici UTD - @Hudersfield (2. u Brodu) 17. Lezilebovich city - @Lezilebovich (3. u Brodu) 18. FC Gorgonzole - @goofs (4. u Brodu) 19. PFC Jagodina - @nusknvp (5. u Brodu, baraž) 20. OFK Poljanche - @Svarog (6. u Brodu, zeleni sto) Brod: 1. Big Giant Heads - @Tolaa (18. u Premeru) 2. EON - @adasevic (17. u Premeru, baraž) 3. Topolice UTD - @nick1986 4. Volem a numem utd - @keljans 5. Cuvari Tradicije - @zoki 6. Pantelia Stars - @pantelia 7. Argentina Utd - @ducca 8. 25 maj - @Daddy Cool 9. The Beatles - @Spelinea 10. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu 11. Luzeri junajted - @Bogotac 12. Aşılarla dolu Gemi - @Redoran 13. Pustinjske Lisice - @Azdaja 14. United City MCFC - @cartman 15. Akopalipsa - @kalabaster (1. u Betonu) 16. No Totti no party - @crtamOrasi (2. u Betonu) 17. B&W Wizards - @WTID (3. u Betonu) 18. Flying Kiwis - @dragance (4. u Betonu, baraž) 19. Lic - @Garnirung (5. u Betonu, baraž) 20. FooBarTeam - @Velocipede (6. u Betonu, zeleni sto) Beton: 1. Bezimeni - @lazni (19. u Brodu, baraž) 2. Squeaky Ducks - @banecare1 (20. u Brodu, baraž) 3. Šorani - @notenoughreasonsforclaire 4. RollingBallocks - ??? 5. Researchers - @distro04 6. Team EasyOn Condoms - @Bustin 7. Sen Group - @cvrlle (stigao iz Premera, zbog neaktivnosti) 8. ??? - @kralj (novoprijavljeni) 9. FC Mental Midgets - @Midgeta (novoprijavljeni) 10. Smooth Operator - @smooth.Op (novoprijavljeni) 11. ??? - @Milošica (novoprijavljeni) Edited July 30, 2022 by Svarog 1
Redoran Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Sve mi se resetovalo, dajte kod za PPP classic. Ako stignem, pravim Brod večeras. 2
adasevic Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 2 hours ago, Redoran said: Sve mi se resetovalo, dajte kod za PPP classic. Ako stignem, pravim Brod večeras. Mora @Ros da ti posalje, mi obični smrtnici nemamo pristup kodu za obnovljene lige... A ti salji kod kad napraviš ligu...
adasevic Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Sto se Salaha tice... Nigde bez njega. Čast svima al zna se ko je tata u ovoj igri i ma koliko da košta...
Ros Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 4 hours ago, Redoran said: Sve mi se resetovalo, dajte kod za PPP classic. Ako stignem, pravim Brod večeras. evo ga kod https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/sky05x
keljans Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 (edited) On 30.7.2022. at 8:59, Svarog said: 5 dana do početka. krajnje vreme za dizanje crvenih zastavica, javna prozivanja i prekrajanja liga. Premer kompletiran!!! u Brodu, po mojoj evidenciji, za sada samo @keljans se nije prijavio! je l neko zna čoveka da ga cimne u rl? ko će da napravi ligu i pošalje kod ljudima? ajd nek se javi dobrovoljac. što se tiče Betona tu imamo 8 potvrđenih prijava. s time što @kralj i @Milošica još uvek nisu dostavili imena timova. i tu imamo čak troje od prošle sezone koji se nisu javili sad: @Bustin, @distro04 i još jedna nepoznata osoba. i ovde nam treba dobrovoljac za pravljenje lige i slanja koda, jer čak i sa samo 8 timova ima smisla da se igra. Premer: 1. Kloppopool - @Behemoth 2. Djubretari - @sabahudin 3. FK Pastir - @Baba Ji 4. Devil's Advocate - @Random 5. Jako do samog krajaTM - @copkillah 6. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer 7. Queens Park Andjus - @Dziber 8. leteci magarci - @levi 9. Midsomer United - @San Epifanio 10. FC Ronin - @John Coltrane 11. TIM CHOBA - @de Sisti 12. Trotters Inc. - @Moća 13. Bobi van kenobi - @ubibobi 14. Buljarica Brothers - @Mercuzzio 15. rrr rrr - @189- (1. u Brodu) 16. Sokolovici UTD - @Hudersfield (2. u Brodu) 17. Lezilebovich city - @Lezilebovich (3. u Brodu) 18. FC Gorgonzole - @goofs (4. u Brodu) 19. PFC Jagodina - @nusknvp (5. u Brodu, baraž) 20. OFK Poljanche - @Svarog (6. u Brodu, zeleni sto) Brod: 1. Big Giant Heads - @Tolaa (18. u Premeru) 2. EON - @adasevic (17. u Premeru, baraž) 3. Topolice UTD - @nick1986 4. Volem a numem utd - @keljans 5. Cuvari Tradicije - @zoki 6. Pantelia Stars - @pantelia 7. Argentina Utd - @ducca 8. 25 maj - @Daddy Cool 9. The Beatles - @Spelinea 10. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu 11. Luzeri junajted - @Bogotac 12. Aşılarla dolu Gemi - @Redoran 13. Pustinjske Lisice - @Azdaja 14. United City MCFC - @cartman 15. Akopalipsa - @kalabaster (1. u Betonu) 16. No Totti no party - @crtamOrasi (2. u Betonu) 17. B&W Wizards - @WTID (3. u Betonu) 18. Flying Kiwis - @dragance (4. u Betonu, baraž) 19. Lic - @Garnirung (5. u Betonu, baraž) 20. FooBarTeam - @Velocipede (6. u Betonu, zeleni sto) Beton: 1. Bezimeni - @lazni (19. u Brodu, baraž) 2. Squeaky Ducks - @banecare1 (20. u Brodu, baraž) 3. Šorani - @notenoughreasonsforclaire 4. RollingBallocks - ??? 5. Researchers - @distro04 6. Team EasyOn Condoms - @Bustin 7. Sen Group - @cvrlle (stigao iz Premera, zbog neaktivnosti) 8. ??? - @kralj (novoprijavljeni) 9. FC Mental Midgets - @Midgeta (novoprijavljeni) 10. Smooth Operator - @smooth.Op (novoprijavljeni) 11. ??? - @Milošica (novoprijavljeni) Hoćem, hoćem @Svarog Edited July 31, 2022 by keljans 1
Svarog Posted July 31, 2022 Author Posted July 31, 2022 @Redoran, Brod je sad kompletiran s prijavama. Pravi ligu i šalji kod ljudima. 1
Behemoth Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 @copkillah je potvrdio da igra, ali jos uvek nije usao u PPPremer. On je jedini koji do sada nije usao, moguce da je na odmoru. 1
Recommended Posts