Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2022/23

Recommended Posts

Posted

Nema šanse da odigra obe, plus nije ni realno da imaju CS na obe. Plus rizik od rotacije i cena, meni dovoljno.

Uložio sam pare od njega za Kejna, koji isto tako ima teške 2 tekme, ali kada Spursi budu sevali kontre protiv Sitija, svašta može biti.

Moja jedina dilema je da li da triplujem Halanda. Ne tako lake tekme, ali baš zato će igrati obe, plus pet dana razlika između tekmi. A valjda je svima jasno da on može svakome da zabije par komada.

Posted
2 minutes ago, Behemoth said:

Nema šanse da odigra obe, plus nije ni realno da imaju CS na obe. Plus rizik od rotacije i cena, meni dovoljno.

Slazem se sa ovim, nego kad ga vec imam nek ostane i ovo kolo ... i onako sam tokom WCa pojacao odbranu i Walkerom :isuse: , tako da sad imam dva preskupa sitijeva branica koji igraju max 50 min po tekmi 

• +1 1
Posted

Sviraj kraj sudija :)

Otkad sam promenio naziv ekipe počeli sami da igraju bez da se ja pitam nešto 😀

Posted

Imam utisak da sam jedini koji razmišlja o Free hit pre nego o triplovanju Halanda! :ph34r:

• +1 1
Posted
5 hours ago, Lezilebovich said:

Slazem se sa ovim, nego kad ga vec imam nek ostane i ovo kolo ... i onako sam tokom WCa pojacao odbranu i Walkerom :isuse: , tako da sad imam dva preskupa sitijeva branica koji igraju max 50 min po tekmi 

Mislio sam da sam samo ja tako pametan. Valjda ce odigrati obojica nesto u ove dve utakmice. Nakon toga, bar ce Kanselo dobiti ispisnicu.

Sto se dilema oko koriscenja cipova za ovo kolo tice i meni je interesantno tripliranje Halanda, ali sam odustao od toga. Na kraju cu triplirati Salaha u nekom njegovom duplom kolu.

Nekako mi nije fri hit za ovo duplo kolo. Sve ove 4 ekipe koje imaju dve utakmice imaju bas gadan raspored, tako da bas ne lici da ce biti pregrst poena. Bice boljih prilika uskoro.

• +1 1
Posted

Haland ima još jedno, za sad potvrdjeno, kolo kada će imati Arsenal i Vilu.

Ide sa Free hitom pa šta bude. Ne bih rizikovao zadnjih sat vremena ima da se zapali sajt.

Posted

Nije mi memorisao tim :frust:

Mada vidim da je @ubibobi peder nasao kad ce da frihituje tako da mi ni te izmene ne bi pomogle.

• Haha 4
Posted (edited)
16 hours ago, Moća said:

Nije mi memorisao tim :frust:

Mada vidim da je @ubibobi peder nasao kad ce da frihituje tako da mi ni te izmene ne bi pomogle.

Drmni jedno 

Screenshot_20230114_160809_Chrome.jpg

Edited by ubibobi
  • +1 1
  • Haha 2
Posted

Danas su bas igrali obojica sitijevih branica i ukupno 2 poena ... kidam ovaj postWC fantazi

Posted

Ista prica, a da stvar bude crnja, na klupi mi cami Estupinjan.

Posted

Od povrede Rašforda u 40min do gola i asist za Garnača :wub:

• +1 1
Posted

Samo da obavestim sve vlasnike norveškog robota da mogu da se nadaju povratku u formu, skinuta mu je kapitenska traka.

Sledeće betonsko kolo mi dolaze Squeaky Ducks u katastrofalnoj formi, povređeni Darwin im počinje u napadu, idealno vreme za eksperiment.

giphy.gif

Posted

Vini jel uzimas Rašu za ovo kolo il jok, da znam sta da radim, hvala

Posted

Da znaš šta da ne radiš?

Uzimam.

• Hvala 1
Posted
9 minutes ago, Weenie Pooh said:

Da znaš šta da ne radiš?

Uzimam.

Pa da, ja imam Rašu trenutno, znaci leti na klupu ili leti iz tima sada