Behemoth Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Nema šanse da odigra obe, plus nije ni realno da imaju CS na obe. Plus rizik od rotacije i cena, meni dovoljno. Uložio sam pare od njega za Kejna, koji isto tako ima teške 2 tekme, ali kada Spursi budu sevali kontre protiv Sitija, svašta može biti. Moja jedina dilema je da li da triplujem Halanda. Ne tako lake tekme, ali baš zato će igrati obe, plus pet dana razlika između tekmi. A valjda je svima jasno da on može svakome da zabije par komada.
Lezilebovich Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 2 minutes ago, Behemoth said: Nema šanse da odigra obe, plus nije ni realno da imaju CS na obe. Plus rizik od rotacije i cena, meni dovoljno. Slazem se sa ovim, nego kad ga vec imam nek ostane i ovo kolo ... i onako sam tokom WCa pojacao odbranu i Walkerom , tako da sad imam dva preskupa sitijeva branica koji igraju max 50 min po tekmi 1
keljans Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Sviraj kraj sudija Otkad sam promenio naziv ekipe počeli sami da igraju bez da se ja pitam nešto 😀
John Coltrane Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Imam utisak da sam jedini koji razmišlja o Free hit pre nego o triplovanju Halanda! 1
San Epifanio Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 5 hours ago, Lezilebovich said: Slazem se sa ovim, nego kad ga vec imam nek ostane i ovo kolo ... i onako sam tokom WCa pojacao odbranu i Walkerom , tako da sad imam dva preskupa sitijeva branica koji igraju max 50 min po tekmi Mislio sam da sam samo ja tako pametan. Valjda ce odigrati obojica nesto u ove dve utakmice. Nakon toga, bar ce Kanselo dobiti ispisnicu. Sto se dilema oko koriscenja cipova za ovo kolo tice i meni je interesantno tripliranje Halanda, ali sam odustao od toga. Na kraju cu triplirati Salaha u nekom njegovom duplom kolu. Nekako mi nije fri hit za ovo duplo kolo. Sve ove 4 ekipe koje imaju dve utakmice imaju bas gadan raspored, tako da bas ne lici da ce biti pregrst poena. Bice boljih prilika uskoro. 1
John Coltrane Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Haland ima još jedno, za sad potvrdjeno, kolo kada će imati Arsenal i Vilu. Ide sa Free hitom pa šta bude. Ne bih rizikovao zadnjih sat vremena ima da se zapali sajt.
Moća Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Nije mi memorisao tim Mada vidim da je @ubibobi peder nasao kad ce da frihituje tako da mi ni te izmene ne bi pomogle. 4
ubibobi Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 (edited) 16 hours ago, Moća said: Nije mi memorisao tim Mada vidim da je @ubibobi peder nasao kad ce da frihituje tako da mi ni te izmene ne bi pomogle. Drmni jedno Edited January 14, 2023 by ubibobi 1 2
Lezilebovich Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 Danas su bas igrali obojica sitijevih branica i ukupno 2 poena ... kidam ovaj postWC fantazi
San Epifanio Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 Ista prica, a da stvar bude crnja, na klupi mi cami Estupinjan.
John Coltrane Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Od povrede Rašforda u 40min do gola i asist za Garnača 1
Weenie Pooh Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Samo da obavestim sve vlasnike norveškog robota da mogu da se nadaju povratku u formu, skinuta mu je kapitenska traka. Sledeće betonsko kolo mi dolaze Squeaky Ducks u katastrofalnoj formi, povređeni Darwin im počinje u napadu, idealno vreme za eksperiment.
Midžeta Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Vini jel uzimas Rašu za ovo kolo il jok, da znam sta da radim, hvala
Midžeta Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 9 minutes ago, Weenie Pooh said: Da znaš šta da ne radiš? Uzimam. Pa da, ja imam Rašu trenutno, znaci leti na klupu ili leti iz tima sada 1
Recommended Posts