dragance Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 1 hour ago, zoki said: Kapiten Mitar žutim kartonom, em sjebao bonus, em suspendovan sledeći meč, ništa od duplog kola Sent from Tapatalk O jebem ga u usta škrbava! Srećom nisam odigrao triple captain.
Behemoth Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Što je najgore, ovo je bila poslednja tekma kad su mu se važili kartoni, posle ove se kartoni brišu. Upropastio me
John Coltrane Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 A ja zbog vraćanja Mitra, i duplog kola, prodao Kejna kog sam držao od prvog kola
levi Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 sa sledećom wc dovodim 3 omladinca, ne mogu više da se nerviram kad ostavim poene na klupi, nema ništa gore 1
Weenie Pooh Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 2 hours ago, levi said: sa sledećom wc dovodim 3 omladinca, ne mogu više da se nerviram kad ostavim poene na klupi, nema ništa gore Koliko si klupirao u ovom kolu? Ja skromnih 24. (Gross osam, Lloris sedam, Mings sedam, i Dunk dva.)
levi Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 8 hours ago, Weenie Pooh said: Koliko si klupirao u ovom kolu? Perišića Moram da prestanem da precenjujem Cristal Palac, i Mitrovića sam iz nekog razloga ostavio na klupi kad su igrali kod njih
San Epifanio Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Docekam posle par kola da zaigraju i Voker i Kanselo od pocetka i ovaj ih zameni na poluvremenu. Mada vidim da ni ovi sa Fodenom nisu imali mnogo vise srece. Ni ovo dovodjenje Maunta i davanje trake za duplo kolo mi se nije ispostavio kao najbistriji potez 1
johan nagel Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 А ни ми са КејДиБијем се нисмо прославили, буквално сви Ситијевци за избегавање осим Киборга. 2
Moća Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Povratak sa svetskog i tri poraza za redom. Nekako mi posle svetskog osecaj da je sezona gotova.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Behemoth Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Ja ga izbacio, stvarno ne mogu da gledam u pasulj da li će igrati ili ne. Pritom, mnogo košta.
smooth.Op Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Imam taj luksuz da mogu da ga klupiram * porez na luksuz od nastavka Tripije (8, 11), Martineli (10)
Lezilebovich Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 5 hours ago, John Coltrane said: Kanselo zreo za out ili ne? Da nije ovo kolo dablgejmvik izbacio bih ga ... ovako se nadam da ce igrati dovoljno zato u sledecem kolu prslinovanje™
Recommended Posts