John Coltrane Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Hvala @Moća na čestitkama, bez obzira na mesto na tabeli ili trenutnu formu, pobeda protiv tebe uvek daje dodatni vetar u ledja. 1
Daddy Cool Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Postaje jeziva sezona sa ovolikim povredama. Danas sam imao jednu free izmenu da obavim i 4 povređena, a što tek ide kolo bez Arsenala i Sitija, to je posebna priča.
Moća Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Kad sam video da je Toni dao dva gola odmah sam znao da ga ima moj protivnik i tako i bi :/
ducca Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Taj osećaj kad imaš Tonija a protivnik ga nema…ali zato ima Rayu
ducca Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Klopp uvodi crvenog Trenta za 1p, blokira protivniku Mitrovih 7 s klupe i donosi mi tesnu, već prežaljenu, pobedu
Moća Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Dobio sam Copija zahvaljujuci njegovom nepoverenju u Liverpul te davanja trake Halandu.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Baldrick S. Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Barem sad znamo ko je Brutus u pdf-u premijer liga. Shame. Shame. Shame
dragance Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 (edited) Izdali me Rashford, Cancelo, pa bogme i Halland. - i Adašević me rasturi. edit: mislio sam da Mitro neće igrati zbog povrede, kad ono on MOTM, 7 poena i duboko na klupi kod mene. Edited October 16, 2022 by dragance
Milošica Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Ovo kolo bez Arsenala i Sitija se racuna kao da nisu igrali?
Moća Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Ovo kolo bez Arsenala i Sitija se racuna kao da nisu igrali?Da, imace dve tekme u jednom kolu kad im se igraju te utakmice.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1
John Coltrane Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Sa je objasnio ovo kolo, ali vera u Daloa se isplaćuje - juče CS i bonus 3 poena i sve to za 4,5milki, ladno mu se nije menjala cena 10 kola. 1
adasevic Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 12 hours ago, dragance said: Izdali me Rashford, Cancelo, pa bogme i Halland. - i Adašević me rasturi. edit: mislio sam da Mitro neće igrati zbog povrede, kad ono on MOTM, 7 poena i duboko na klupi kod mene. Ja sam se uzdao u Jesusa, dadoh mu i traku, a on prodje isto ko i Haland. S druge strane, prodao sam Salaha i Luiza Diasa, a doveo Fodena i Medisona. NIje ni moglo drugacije nego da Salah da gol, a da ova dvojica ne urade nista, ili jos gore da Fodenu poniste gol, a da Medison zbog simuliranja dobije zutu kartu u poslednjoj sekundi i ne igra u narednom kolu kada mi ionako ne igra pola tima... Sa vedrije strane bar dobih tebe u ovom kolu
smooth.Op Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Izvini, moram da prokomentarišem Koji ti je bio rezon u transferu Salah -> Foden? Igraju jedan protiv drugog, pa sledeće kolo Foden bez utakmice, a Salah kandidat za kapitena. Pri tome imaš pet igrača koji nemaju utakmicu (ne računam Ramsdejla jer imaš bekap) i povređenog Jamesa. Radiš FH?
Recommended Posts