October 9, 20222 yr Just now, Milošica said: Stvarno, bas slican Ali cestitam ti si pobednik ipak Ali bukvalno razlikujemo se za ove nesrece iz WH sto ih ja drzim u timu
October 9, 20222 yr Just now, Midgeta said: Ali cestitam ti si pobednik ipak Ali bukvalno razlikujemo se za ove nesrece iz WH sto ih ja drzim u timu Bukvalno je to razlika. Hvala
October 9, 20222 yr Cestitam Dzone ipak nisam ocekivao da ces da dzinksujes van ove teme.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
October 9, 20222 yr 1 minute ago, Milošica said: Bukvalno je to razlika. Hvala Nista, pa realno razbio si Bas sam gledala sad tim reko sto ja drzim ove jadnike u timu to samo ja znam
October 9, 20222 yr ako sam dobro sabrao gubim 1 razlike od @goofs i imam još Rashorda. znači Rashforde imaš 1 posao
October 9, 20222 yr 1 hour ago, Moća said: Cestitam Dzone ipak nisam ocekivao da ces da dzinksujes van ove teme. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk A Neco Vilijams?!
October 9, 20222 yr Ma de bre jel imali oni neki Cs ove sezone?Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
October 9, 20222 yr Ide ide kako ne zato ti vodis i Pereira ti ulazi kao prva rezerva.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
October 9, 20222 yr 2 hours ago, levi said: ako sam dobro sabrao gubim 1 razlike od @goofs i imam još Rashorda. znači Rashforde imaš 1 posao ja sam gubio 2 razlike i imao Rašforda... i Rašford daje gol, ja skačem i veselim se, ali VAR poništava gol...