Lezilebovich Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 8 hours ago, Svarog said: kako sam ja spizdio besmisleno bench boost. Pa valjda upravo suprotno, jer da nisi bench bustovao ti bi izgubio, zar ne ?
goofs Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Kraljica na samrti, ukoliko umre odlaze se celo kolo. Kako li ce to propratiti FPL je jako dobro pitanje.
copkillah Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 1 hour ago, goofs said: Kraljica na samrti, ukoliko umre odlaze se celo kolo. Kako li ce to propratiti FPL je jako dobro pitanje. e samo nam još to fali, odlaganje celog kola u prenatrpanoj i zgusnutoj sezoni
Baldrick S. Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 2 minutes ago, copkillah said: e samo nam još to fali, odlaganje celog kola u prenatrpanoj i zgusnutoj sezoni Cuti copi, dobijamo 7 dana fore da se vadimo 1
189- Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 ja aktivirao wc, i sada ako se odlozi kolo ne znam hocu li imati jos nedelju fore da pravim transfere ili ce biti sve po unapred predvidjanom...
goofs Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Ja sam isto na WCu. Do sada kako je FPL bio (ne)reaktivan, cenim da cemo imati prazno kolo, svi po 0 poena i X u h2h, a utakmice ce se stopiti u neka dupla kola, i onako ne verujem da ce opet biti u prilici da se odigra svih 10 utakmica u istom terminu. Sve to bi bio jedan poprilicno svojevrstan zajeb za nas vajldkartase
Behemoth Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Što je najgore, odložiće i sledeće kolo, zbog sahrane 18.9.
copkillah Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 17 minutes ago, Behemoth said: Što je najgore, odložiće i sledeće kolo, zbog sahrane 18.9. sada će nekim navijačima MU sa PPP Liverpul da bude kriv i za ovo
goofs Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Ovo je sve zbog Celzija, da bi se dalo vremena Poteru da zbije redove Odlozeno celo kolo, nemam pojma sta se desava.
smooth.Op Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Čini mi se da ne znaju ni oni. Zaboravili da napišu taj user story
copkillah Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 23 minutes ago, goofs said: Ovo je sve zbog Celzija, da bi se dalo vremena Poteru da zbije redove Odlozeno celo kolo, nemam pojma sta se desava. 1
goofs Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 A nakon toga ide rep'stativna pauza, znaci Poter ima mini-predsezonu na novom poslu. Ovo su neke Terza-level malverzacije.
Recommended Posts