August 29, 20222 yr Author 15 hours ago, John Coltrane said: Bravo Kejn, bravo Konte koji jednim potezom uzbacuje Svarogov dvojac nisam ispratio u real-time, ćerki je bio rođendan juče pa haos. čestitam. a i da izjavim da si pobedio samo zato što sam ja težak nemač pojma koji je Nevesovih 10 poena zakucao za kraj klupe.
August 29, 20222 yr 3 hours ago, Tolaa said: Druga sam u PPP klasiku, to mi se nikad nije desilo! Sviram kraj!
August 29, 20222 yr planski doveden kejn da se ispisha po sirotinji, 2 for 1 za mitra. sve pripremljeno za nesto tipa 73-71 ali retard masi penal i dobija zuti za 70-71 protiv Gorgonzolosaurusa
August 30, 20222 yr 22 hours ago, Svarog said: nisam ispratio u real-time, ćerki je bio rođendan juče pa haos. čestitam. a i da izjavim da si pobedio samo zato što sam ja težak nemač pojma koji je Nevesovih 10 poena zakucao za kraj klupe. E nek je ćera živa i zdrava!!! Da i ja tebi čestitam jednom
August 31, 20222 yr 1 minute ago, Bogotac said: Mislim da je vreme za prodaju Salaha Upravo i ja o tome razmisljam ... imam 2 FTa, mislim da cu upariti Kejnaru sa Haalandom na konto Salaha i Toneya
August 31, 20222 yr 1 hour ago, Bogotac said: Mislim da je vreme za prodaju Salaha Dve asistencijice večeras, molim lepo. Ne može svako da bude freak of nature kao Haaland.
August 31, 20222 yr Ja po sistemu toplo hladno. Veceras 87pts sa bonusima. Hvala Arteti sto je izveo Vajta pre gola.
August 31, 20222 yr @Weenie Pooh klupski, sa zakasnjenjem cvece za pobedu u trecoj rundi. sutra ce bas biti na guzove, ali ako ddg dobije 1na1 lisicarskog madisona kupovna pilad ide na panj a ja u sam vrh gde mi je i mesto
August 31, 20222 yr Ja trenutno derem @Milošica 56-47, neće valjda DDG sutra da upiše gol glavom za pobedu u poslednjem minutu. U sledećem kolu @banecare1 Ali ništa nisam zadovoljan ovim polovičnim učinkom, prosek od 57 poena je mizeran, moraće da radi wild card. Pa ako vas ostale nije sramota da natičete kapitensku traku onom norveškom monstrumu, zašto mene da bude? Evo sad, napad Haaland Jesus Mitar, sredina Salah Gross Martinelli, odbrana Cancelo Trippier, ostalo sve neka jeftinoća... plus par potcenjenih zbog povrede da se uštedi kinta. Pa nek ide život. Edited August 31, 20222 yr by Weenie Pooh
September 1, 20222 yr Izbacim Kansela (gol i CS) i Bejlija, ubacim Salibu i Rodriga (povredio se u 31min). Da iznenadim protivnika stavim Kejna na (c) jer sam popušio Pepovu priču da će Halanda rotirati kad krenu medju kola + LŠ. Za još suicidnih poteza, zapratite moj kanal!!!!