Jump to content
IGNORED

LŠ novo izdanje 22/23

renne

Recommended Posts

Posted

I onda im naredno ljeto dodje Rafa Benitez i kaze: "zaboravite na sve do sada, sad cu ja da vas naucim da igrate fudbal"

Dugo je potrajao :fantom:

Posted

Žulio Cezar - Maikon, Samjuel, Lusio, Kivu - Kambijaso, Deki, Havijer, Snajder - Eto i Diego Milito koga su zaposeli duhovi Krespa, Ronalda i Boboa.

U rotaciji još Kordoba, Materaci, Tijago Mota, Muntari, Pandev i Baloteli.

Inter je te sezone samo protiv CSKA u 1/4f bio favorit. I Čelzi i Barsu su izbacili iz pozicije autsajdera. 

Finale sa Bajernom je bilo čini mi se 50-50, i to više do eksplozije samopouzdanja nakon polufinala. 

Ovo je bio savršeni spoj, jer je 90% ovih igrača te sezone igrao pa ako ne najbolju sezonu onda top 3 sezonu karijere. Ipak ne treba zaboraviti da su to škartovi Reala (Snajder i Kambijaso), pojačanja iz Đenove (Milito i Mota), Lacija (Pandev) i igrači za koje se mislilo da im je prošao zenit (Lusio i Samjuel). Dodati tu verovatno transfer decenije (Eto i pare za Zlatana) i Murinja ma vrhuncu - i dobiješ tripletu.

Posted

Bio je Inter jasan favorit u finalu. I zbog snage Bajerna i zbog snage sopstvenog igrackog kadra i naravno Specijalnog.

Kvota je bila 2.20 na Inter, a na Bajern preko 3

• +1 1
Posted

Nešto mi ostalo u glavi da su šanse bile barabar. Znam samo da sam ubo neku kvotu 7-8 za tačan rezultat. :s_d:

Taj Bajern sa Vam Bujtenom, Van Bomelom, Altintopom, Olićem i Gomezom mi nije punio oko. Tu su od ozbiljnih igrača bili Lam, Bastijan, Roben i Klise. Još su u finalu bili bez Riberija...

• +1 1
Posted

City - Inter u Mozzartbetu: 1.42 4.5 7.75

• -1 1
Posted

Jesu jaci jedno troduplo ali finale je, ne moze 1.4 kvota jbt:unsure:

• +1 1
Posted

Poklon kvota.

Kuća na Siti :D

Posted

Svim srcem za Inter, sve pare na Siti :fantom:

Posted

Nemojte mraciti, uvek mogu ragazzi da ih odrade k'o Drogba Minken :fantom:

Posted

Jedina šansa ragazza je da Pep ponovo overthinkuje taktiku za finale, ali mislim da je naučio lekciju nakon prošlogodišnjeg fijaska protiv Ćelsija

Posted

Mislim da je individualna razlika u kvalitetu prevelika cak i za Pepov overthinking.

Doduse, isto mislim da je Inter najtezi protivnik od svih žabara koji su tu mogli doći. Milan bi primio 2 komada pre početka utakmice, Napoli bi se otvorio i pukao 5:2 (ovu utakmicu bih rado gledao), a Juventus bi igrao tvrdo i izgubio 1:0 uz dva crvena kartona.

Posted
24 minutes ago, goofs said:

Mislim da je individualna razlika u kvalitetu prevelika cak i za Pepov overthinking.

Na papiru da, ali u praksi smo imali finale 2005. gde si sa jedne strane imao jedan od najjačih timova svih vremena, možda i po imenima najjaču odbranu u istoriji fudbala, pa ništa. Naravno, takve situacije se ne dešavaju često i ne možeš da ih očekuješ, ali nekada ni prevelika individualna razlika u kvalitetu neće da ti garantuje pobedu.

Ako bude overthinkovao, može da bude jako zanimljivo.

Posted

Kad je mogao onomad onaj dosadni raspali Liverpul za 6 minuta ludila i 115 minuta nicega da bude nagradjen na penalima protiv Milana koji ih je oducio od fudbala u tih ostalih 115 minuta, onda svakako i ovaj Inter ima cemu da se nada. 

Posted

+ je Inter zesci ispodker™ a ovima pritisak 220/140 

Vidicemo, kako god, neka pobedi stari fudbal :whistle:

Posted

Neka pobedi bolji tim

Tj. Siti :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...