May 18, 20231 yr 9 hours ago, Lancia said: Jako plemstvo, pa i loptu ste dobili na poklon od svega ste imali samo zelju za igrom. Od želje sve počinje. : Najbolji komentar na City:
May 18, 20231 yr To je u 2. poluvremenu kada su shvatili da idu u finale i da ih tamo čeka Inter. Pucanje po šavovima
May 18, 20231 yr 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Autistični Belgijanac car bio i ostao, lagano moj omiljeni non-LFC PL fudbaler u prethodnoj deceniji. Neka mu je rekao
May 18, 20231 yr 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Autistični Belgijanac car bio i ostao, lagano moj omiljeni non-LFC PL fudbaler u prethodnoj deceniji. Neka mu je rekao još jedan u nizu onih koji verovatno nikad neće zaigrati za klub za koji navijaju :(
May 18, 20231 yr 2 minutes ago, copkillah said: još jedan u nizu onih koji verovatno nikad neće zaigrati za klub za koji navijaju :(
May 21, 20231 yr Inter je 2010. imao Jose Mourinha na klupi, Simone Inzagi ima 2 kupa u karijeri, nije uporediva situacija.
May 21, 20231 yr 1 hour ago, goofs said: Inter je 2010. imao Jose Mourinha na klupi, Simone Inzagi ima 2 kupa u karijeri, nije uporediva situacija. Inter je imao i tim, koji je po imenima bio jak... Eto, Materaci, Zaneti, Maikon, Snajder, Cambiasso, Chivu, Julio Cesar... Pišem iz glave, nekog sam sigurno zaboravio... Nimalo naivna ekipa...
May 21, 20231 yr Jest, plus Diego Milito koji je tu sezonu odigrao kao prime-time Levandovski. Nikad pre i nikad posle nije bio toliko efikasan.