May 17, 20231 yr Just now, Weenie Pooh said: Šteta što se ti nisi ni rodio te davne 2017-18 kad su ga terali govnjivom motkom iz kluba i ložili se na renesansnog Unaia Emeria. Meni se tad javila sumnja za Arsena, mada sam bio pod uticajem. I dalje mi je najteži nePartizan neSrbija neNovak poraz finale protiv Barse, tad sam i zgotivio Arsenal. Plus kao prvi tim na FIFI.
May 17, 20231 yr Rudiger za Modrića, sad kad krenu da kidišu niz aut liniju vihorni... Carvajal i, ovaj Camavinga?
May 17, 20231 yr 1 minute ago, napadaj said: Jeste bio dobar sparing partner najvećem treneru svih vremena. Verovatno si u pravu, al meni ostao onaj Arsenal u top 5 ekipa svih vremena.
May 17, 20231 yr 4 minutes ago, Plajvi said: Trom je Real, mogao bi da uvede Savia, Pericu i Seladesa da unesu zivost Gde si se Celadesa setio jbt
May 17, 20231 yr 1 minute ago, radisa said: Sad će da se biju... sace da se ukotrlja yabusele i izvodi ippon na debruynetu
May 17, 20231 yr Koji smor od tekme i 764 posta na temi. Sinoc dok se igrao sexy fudbal nije vas bilo nidje
May 17, 20231 yr Aca ne poznaje igrace 1 Reala dok im ne vidi brojeve i Wiki Stavite i njega na listu zahteva na protestima