NevenMan Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Je li iko objasnio Mitrovicu da ovo nije Championship i da on nije igrac za Premier ligu? 7
Mindaugas Žukauskas Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Just now, John Coltrane said: Penal a la Salah/Sterling. Jeste, s tim što za njih dvojicu ovakva promena pravca je kao dobar dan, a Mitra ipak treba nagraditi što je ovako preveslao najboljeg™ 1
Weenie Pooh Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Nije nije… Kako je ušao Darwin tako proradila i igra kroz sredinu nekako. Ušla su i dva nova vezna, Elliott i Milner umesto Tijaga i Fabinja, ali ne bih rekao da je proradila igra. Prosto je Salah ostao sam na krilu dva puta i uspeo da asistirao - tu priliku je imao ravno nula puta u prvom poluvremenu.Ne vidim kontakt VVD sa Mitrom, ali kad kreneš prvo levom pa desnom a loptu ne zakačiš, onda si realno skrivio penal, nema veze da li si stigao da povučeš nogu.
John Coltrane Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Jeste, s tim što za njih dvojicu ovakva promena pravca je kao dobar dan, a Mitra ipak treba nagraditi što je ovako preveslao najboljeg™ Mislim da ga malo podcenjuješ al dobro.
John Coltrane Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Fulam igra hrabro, obićno dodje kazna u vidu glupo primljenog gola. jbg
Mindaugas Žukauskas Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Od ovog Darwina se sve dobro odbije, možda je to njegov kvalitet
radnik Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Malo pravde. Ovi sto upadaju su uvek u prvim kolima napaljeni.
NevenMan Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 (edited) 1 minute ago, radnik said: Malo pravde. Ovi sto upadaju su uvek u prvim kolima napaljeni. Ne kaki, Liverpool igra za kur.a; zasluzuju poraz. Edited August 6, 2022 by NevenMan 1
MiddleClass Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 1 minute ago, radnik said: Malo pravde. Ovi sto upadaju su uvek u prvim kolima napaljeni. Meni je Fulam zicer da ce ispasti iz lige. Volio bih zbog Mitra da nisam u pravu.
Lezilebovich Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 2 minutes ago, radnik said: Malo pravde. Ovi sto upadaju su uvek u prvim kolima napaljeni. Zar nije prosle godine liverpul lagano dobio norvic u prvom kolu ? Isto i pre par godina ?
kipo Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Just now, Lezilebovich said: Zar nije prosle godine liverpul lagano dobio norvic u prvom kolu ? Isto i pre par godina ? Nije, bilo nesto 4:3 za Lpool, jedva
Weenie Pooh Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Kako se nagruvao Trent, jednim laganim pokretom ruke baca onolikog Srbina na zemlju. Iz zgloba! 1
John Coltrane Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 26 minutes ago, pantelia said: Pereira je sve zasrao sto je mogao, najgori u Fulamu ubedljivo Loš je do bola, da je neko drugi 10ka dali bi još dva gola. Ipak mislim da ga Silva drži u meču do kraja zbog prekida.
Recommended Posts