kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 8 minutes ago, ducca said: 2 komada 100% zvuči da je jedan u londonu, jedan kao backup u beogradu
ToniAdams Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 nisam gledo fulam dok je bio u drugoj ligi, al ovo mi se prilicno svidja, lici mi na borusiju onoma, presing od prve do poslednje linije. kakvi su po pitanju igrackog kadra? znam samo mitra jbg. 1
John Coltrane Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Ali da još nisu zavrsili tribinu renoviraju je duže od Reala. 1
Mindaugas Žukauskas Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 4 minutes ago, ToniAdams said: onoma 4 minutes ago, ToniAdams said: kakvi su po pitanju igrackog kadra? 1
kipo Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 3 minutes ago, ToniAdams said: nisam gledo fulam dok je bio u drugoj ligi, al ovo mi se prilicno svidja, lici mi na borusiju onoma, presing od prve do poslednje linije. A svi igraju ili pokusavaju to prvo poluvrijeme, fora je koliko mogu vezati takvih minuta i utakmica, duga sezona.. Ovo je super, isto ovako je Silva poceo s Evertonom, pu pu 1
Weenie Pooh Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 27 minutes ago, Bogotac said: Pool los za sada Sve ide po planu, u drugom poluvremenu ulazi Darwin da izjednači. Bod po bod, i eto top six plasmana. 16 minutes ago, ducca said: Klopp bolećivi nek gura celu sezonu sa Firminom na CF, nikakav problem. Bilo bi glupo da se takav majstor nešto uvredi. Nije problem Firmino nego opet nemaju nikakvu igru kroz sredinu, odvaljuje i Fulham presingom čim priđu centru, lopta stalno ide unazad. Mogu samo da šire od beka do beka dok se ne nađe prostor za centaršut. To nije problem braniti za strpljive i fizički solidne timove. 2
Godfrey Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 (edited) Neverovatno koliko je Mitrović napredovao u igri glavom poslednje dve godine. Od kretanja da primi centaršut, postavljanja, duela, do samog udarca. Edited August 6, 2022 by Godfrey 3
WTID Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Just now, John Coltrane said: Vrti Mitar VVDajka kao na ringišpilu. Trista sa sirom i pekarski. 1 1
pantelia Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Pereira je sve zasrao sto je mogao, najgori u Fulamu ubedljivo
Weenie Pooh Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Prvi šut u okvir, sat vremena :hail:Sve po planu, rekoh ja.
Recommended Posts