Bogotac Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Ovog sa Arene ne cujem nista,ko da je otisao u Mozambik,a ne London
John Coltrane Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 14 minutes ago, Bogotac said: Ovog sa Arene ne cujem nista,ko da je otisao u Mozambik,a ne London Ja u drugoj sobi ne gledam, samo slušam. U jednom momentu šapuće u drugom ruknu kao da je zapevao na svadbi. Odakle im hard on na sedenje na stadionu, što ne rade prenose iz BG?
cartman Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 20 minutes ago, Bogotac said: Ovog sa Arene ne cujem nista,ko da je otisao u Mozambik,a ne London kao da je na ringispilu i samo s vremena na vreme dodje do mikrofona jebeni amateri 1
ducca Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Ovog sa Arene ne cujem nista,ko da je otisao u Mozambik,a ne London:isuse:Ja reko nešto je do aplikacije, ali kapiram da 2 komentatora rade prenos, očigledno je jedan malo dalje od mikrofona i zato se ne čuje, ili mu ni ne radi mikrofon pa se čuje na koleginom (ova dvojica su kao jedan isti klonirani lik, teško je razaznati da ih je više u kabini).
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 32 minutes ago, Bogotac said: Ovog sa Arene ne cujem nista,ko da je otisao u Mozambik,a ne London gledam na boxu i bilo je nekakvih problema u nivou tona, čas pretiho čas preglasno. sad je ok radi jedan komentator
John Coltrane Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Fulam igra hrabro, obićno dodje kazna u vidu glupo primljenog gola.
ducca Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Ja u drugoj sobi ne gledam, samo slušam. U jednom momentu šapuće u drugom ruknu kao da je zapevao na svadbi. Odakle im hard on na sedenje na stadionu, što ne rade prenose iz BG?Što da rade iz Bg kad ih Mts za naše pare šalje po Evropskim metropolama da se izdrkavaju. I ti bi na njihovom mestu. 1
ducca Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 gledam na boxu i bilo je nekakvih problema u nivou tona, čas pretiho čas preglasno. sad je ok radi jedan komentator2 komada 100%
ducca Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Klopp bolećivi nek gura celu sezonu sa Firminom na CF, nikakav problem. Bilo bi glupo da se takav majstor nešto uvredi.
Recommended Posts