ArleKino Posted June 23, 2022 Author Posted June 23, 2022 42 minutes ago, Weenie Pooh said: Znaš za koga definitivno nisu zainteresovani? MUFC Twitter na aparatima. Nkunku se nećkao oko novog ugovora, a onda je čuo da se United raspituje za njega. 2 6
Pokojni Ruxin Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 (edited) jel vi ovo pokušavate da nam svima napravite junajted simpatičnim ovim repetativnim mimovanjem? uspelo je sa arsenalom, u jednom trenutku sam počeo da navijam za njih u inat smaračkom internetu koji nikad nije sreo foru koju ne vredi ponoviti 750 puta...dnevno Edited June 23, 2022 by Pokojni Ruxin
cvrlle Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 jel vi ovo pokušavate da nam svima napravite junajted simpatičnim ovim repetativnim mimovanjem? uspelo je sa arsenalom, u jednom trenutku sam počeo da navijam za njih u inat smaračkom internetu koji nikad nije sreo foru koju ne vredi ponoviti 750 puta...dnevno taman da obrnes krugSent from my Mi 10 using Tapatalk
ArleKino Posted June 24, 2022 Author Posted June 24, 2022 Eriksen navodno bira između Man U i Brentforda. Malo čudno, ali hajde. Arsenal ganja Raphinhu i nastoji iskoristiti Barcelonin kokuzluk da zgrabi Brazilca.
cvrlle Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 rekao bih da su barsi leva i b. silva mnogo veca zelja od rafinje.
goofs Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 2 hours ago, ArleKino said: Eriksen navodno bira između Man U i Brentforda. Malo čudno, ali hajde. Hoce li to biti poslednji ekser na kovceg Junajteda, ako ovaj odabere Brentford pre njih?
ArleKino Posted June 24, 2022 Author Posted June 24, 2022 1 minute ago, goofs said: Hoce li to biti poslednji ekser na kovceg Junajteda, ako ovaj odabere Brentford pre njih? Prije posljednji plamen pred sipanje u urnu. Mada, po Paddy Poweru, United je favorit da ga potpiše, ipak su ponudili više para od Brentforda (što je još jedan momenat how mighty have fallen). 2
Weenie Pooh Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 14 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Ali London je London. A Hounslow je Hounslow. Brentford je London otprilike koliko je i Surčin Beograd.
Pantelija jr Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 1 minute ago, Weenie Pooh said: otprilike koliko je i Surčin Beograd pa zar nije?
Recommended Posts