Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Činjenica jeste da Utd godinama unazad nije sposoban da namakne bilo kakvu kintu od prodaje igrača i time sebi uveća budžet, pošto je rečeno da može preko ove cifre ali za iznos prodatih igrača, da su sposobni za tako nešto za čas bi ovo poraslo na 150+ (kad bi se baš potrudili ruku na srce)…

IMG_0764.jpeg

• +1 1
Posted

Naravno, ne možeš beskonačno da gomilaš preplaćene krševe, mora nekad i wage bill da se malo rastereti da bi uleteli novi krševi.

• Haha 1
Posted

Ma dobri su Glejzeri…

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Ma dobri su Glejzeri…

Zavisi kako kome, zamisli da si ABU, bili bi ti najbolji vlasnici ikada...

Posted
58 minutes ago, Jeremija said:

Zavisi kako kome, zamisli da si ABU, bili bi ti najbolji vlasnici ikada...

joj, ovo je baš krindži, mislio sam da je to izumrlo do sada :D

Posted

Lepo bilo prošlog leta kad ste potrošili 250 miliona funti? Ili svake sezone kad se trošilo i šakom i kapom. Ajd da uzmem da izlistam prošlu sezonu, ja sam siguran da sam ja više puta pomenuo Glerzere nego sektaši. Čim počne frka i protesti, eno Glejzeri vade pare. Svake sezone od kako je Matori otišao iz kluba. Pa jel ste stvarno mislili da je moguće da svaki transfer rok potrošiš 150 miliona funti, da ti je prosečna plata 200K funti, da dovodiš zvezde koje su najplacenije u ligi i kad sve dodje na naplatu "glejzeri loši". Loši jebiga al kad odrese džep i dovedu Murinja, Ten Haga i šuknu im skoro pa najveći budžet u ligi, tad ćutimo? Ajd pogađajte ko je (net) evropski prvak u trošenju para na transfere. Ne nije Siti. Ne nije PSG. Ne, nije Real. Ne nije Barselona. Ne, nije Arsenal. 1.1 milijardi funti NETO (zarađeni novci od prodaje igrača plus resto) u poslednjih 10 godina pa onda redom na dole od prvog kog sam pomenuo. Siti potrošio 985 miliona i za to vreme osvoji koliko 4-5 titula, fa kupove, liga kupove, konačno ligu šampiona, Junajted osvojio ligu evrope i karabao kup za milijardu i sto hiljada Glejzeri loši.

• +1 1
Posted

Treba tu jače da se sipa

Posted
50 minutes ago, Zlurad said:

ali, ali, klub sad ima dugove!!! 

Posted

Celzi spusta loptu i najavljuje dogovor oko Maunta. Mozda je uticalo i to sto Junajted razgovara sa Kaisedovim agentom, Celzi sve pripremio za njega vec.

Posted

Mount i Onana i to je to za ovo leto :sleep: 

Posted

Ja cekam jos da prodje 30-ti, kada neke knjige peglaju. Mora golgeter majku mu. Mora i pola tima prodati

Posted
2 minutes ago, ducca said:

Mount i Onana i to je to za ovo leto :sleep: 

I Arsenal samo Havertz i Rice

sirotinja ostrvska :sad:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...