nenad Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 2 minutes ago, John Coltrane said: Planetarna popularnost se meri svim onim budzacima na Svetu u koje se uvukao predmet naše diskusije. No mozeš proveriti i kojih godina su NBC ili ESPN kupovali prava za PL. Treći pasus možeš i sam izguglati ako sumnjaš u ono što ti pišem iz glave. Po treći put - odliv je sporan jer se ne troši kako i gde treba. A i za priliv mogu dodati argument novog stadiona ili prośirenja kapaciteta OT. nije poenta kad su kupovali vec koliko su placali. i za kraj, kao navijac man utd besmisleno je da kukas zbog para. ja razumem da ste vi vecinom poceli da navijate za sektu u eri fergusona i da mislite da ta vremena treba da se vrate jer je junajtedu mesto na vrhu pl, ali to na srecu nije tako i nece biti u skorije vreme. 1
ducca Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 23 minutes ago, Bogotac said: i ovo ce proci,kao sto su i kinezi Pa pitanje je, resursi Saudijaca su gotovo neiscrpni, ako im se ovo svidi mogli bi trpati lovu u fudbal narednih godina i godina, ako ne i decenija. Kina je odvela par zvučnijih imena i možda samo jednog u prajmu po godinama (Carrasco), ali ovo sad je puno ozbiljnije. Ovaj nivo da uzmu Nevesa pa i Bernarda je i dalje podnošljiv, ali ako se nastavi onda će najjače lige, pre svega globalno najgledanija PL, postati samo poligon da se osrednja imena oglase u njima na sezonu/dve pa pravac Arabija da se obezbede do 3. kolena. 1
kipo Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 Ja sam sokiran da igraci nemaju sportskog motiva, vec samo pare bre. OK matorci ali 26-28 su najbolje god. Mislim, nije da ne zaradjuju sa 150k sedmicno. 1
Jeremija Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 15 minutes ago, nenad said: ja razumem da ste vi vecinom poceli da navijate za sektu u eri fergusona i da mislite da ta vremena treba da se vrate jer je junajtedu mesto na vrhu pl, ali to na srecu nije tako i nece biti u skorije vreme. Baš volim kad neko ovako lepo pokaže karte, a ne da glumi neutralnost. 3
Meazza Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 2 minutes ago, kipo said: Ja sam sokiran da igraci nemaju sportskog motiva, vec samo pare bre. OK matorci ali 26-28 su najbolje god. Mislim, nije da ne zaradjuju sa 150k sedmicno. Zasto bi bio sokiran, u svakoj profesiji uspeh se gleda kroz zaradu, nema razloga da sport bude izuzetak. 1
Weenie Pooh Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 2 minutes ago, kipo said: Ja sam sokiran da igraci nemaju sportskog motiva, vec samo pare bre. OK matorci ali 26-28 su najbolje god. Mislim, nije da ne zaradjuju sa 150k sedmicno. Ja sam šokiran da si ti šokiran Britanski mediji isto u neverici, kao da su uzimalo ozbiljno sami svoja bulažnjenja o sportskim motivima kod izbora novog kluba (ono kao, "odlučio je da ne potpiše za X nego za Y zato što se X plasirao u Ligu šampinjona dok Y nije... zanemarimo činjenicu da mu je X ponudio duplo više para") 1
kipo Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 1 minute ago, Meazza said: Zasto bi bio sokiran, u svakoj profesiji uspeh se gleda kroz zaradu, nema razloga da sport bude izuzetak. Opet, sportski motiv, igranje za klub velicine Barselone, Milana, Arsenala - za veoma dobre pare.
kipo Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ja sam šokiran da si ti šokiran Britanski mediji isto u neverici, kao da su uzimalo ozbiljno sami svoja bulažnjenja o sportskim motivima kod izbora novog kluba (ono kao, "odlučio je da ne potpiše za X nego za Y zato što se X plasirao u Ligu šampinjona dok Y nije... zanemarimo činjenicu da mu je X ponudio duplo više para") Rekoh gore Meaci vec. Naposletku, uvijek mogu u 33. otici po duplo vise i obezbijediti 3 koljena.
nenad Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 12 minutes ago, Jeremija said: Baš volim kad neko ovako lepo pokaže karte, a ne da glumi neutralnost. istina, nisam neutralan, volim da vidim sektase kad kukaju, slicno ce biti kad i ako to pocnu da rade navijaci sitija (fali @Pokojni Ruxin) ili liverpula, ali nesto sumnjam da ce se to desiti. ja sam, inace, (bio?) navijac nukasla, ali me nesto ovaj arapski ne radi, totalno mi je svejedno.
Weenie Pooh Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 29 minutes ago, nenad said: i za kraj, kao navijac man utd besmisleno je da kukas zbog para. Ovo i ja pokušavam da učtivo natuknem, ali ne ide. MUFC je od odlaska Fergusona ostao u samom vrhu po novcu uloženom u igrački kadar, što na transfere što na plate. Kukati što je na tom planu prednost u odnosu na rivale samo dvostruka a mogla bi da bude trostruka ili petostruka da vlasnici nisu alavi, to je razmaženo i besmisleno. Naravno da su vlasnici alavi, naravno da muzu pare iz kluba na sve moguće i nemoguće načine. Ipak treba da pevaš od sreće što klub time nisu ojadili, nego mu dozvolili da se bahati sa parama i kupuje praktično koga god hoće! Nisu Glejzeri krivi ako Mojes spizdi pare na Felainija, Murinjo na Lukakua, ili Solskjaer na Megvajera. Da ne ulazimo sad u to koliko se govana sa visine izlilo na klubove tipa PSG, Man City, ili Chelsea dok se potajno isti ti navijači mole dobrom Alahu, sveznajućem i svemogućem, da i njih pogleda neki šeik. 4 1
Jeremija Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 21 minutes ago, nenad said: istina, nisam neutralan, volim da vidim sektase kad kukaju, slicno ce biti kad i ako to pocnu da rade navijaci sitija (fali @Pokojni Ruxin) ili liverpula, ali nesto sumnjam da ce se to desiti. ja sam, inace, (bio?) navijac nukasla, ali me nesto ovaj arapski ne radi, totalno mi je svejedno. A, znam odakle dolaziš... E, meni je super da na temi vlada pluralizam mišljenja, jednoumlje nikad nije dobro.
kipo Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 23 minutes ago, Weenie Pooh said: MUFC je od odlaska Fergusona ostao u samom vrhu po novcu uloženom u igrački kadar, što na transfere što na plate. Kukati što je na tom planu prednost u odnosu na rivale samo dvostruka a mogla bi da bude trostruka ili petostruka da vlasnici nisu alavi, to je razmaženo i besmisleno. Znamo sta je razlog zasto je ManU posle Fergusona u kurcu, odnosno znamo zasto nije - pare nisu. Dzon se polomi da to objasni, niko ne kuka sto se trose pare, nisu moje zabole me. Da li su Glejzeri dobri vasnici - nisu. Da li mogu biti gori - tesko. Nista vise. 2
papapavle Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 8 hours ago, kipo said: Rekoh gore Meaci vec. Naposletku, uvijek mogu u 33. otici po duplo vise i obezbijediti 3 koljena. ...osim u slucaju, recimo, trece povrede kolena pre 33. i posledicnog prevremenog kraja karijere. 2
kipo Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 50 minutes ago, papapavle said: ...osim u slucaju, recimo, trece povrede kolena pre 33. i posledicnog prevremenog kraja karijere. Moze da te ugusi gradski smog, moze kamion da te zgazi..
Filozof manijak Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Što mi simpa ovo kmečanje jer naftaši gomilama para otimaju primat. Nema više staaaaaaarog fudbala
Recommended Posts