John Coltrane Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Za par godina eto i Čelskija na naslovnicama sa “115 prekršaja”… 1
ArleKino Posted June 19, 2023 Author Posted June 19, 2023 38 minutes ago, John Coltrane said: Za par godina eto i Čelskija na naslovnicama sa “115 prekršaja”… Meni to sve smrdi još od priče sa Kinom i Braziocima™ koji su u najboljim godinama (Ramires, Oscar) odlazili iz Chelsea tamo, a posebno kad sam vidio koliko je odštete plaćeno za Oscara. Paralelno s tim, Chelsea je imao one šeme sa Benficom i PSG-om oko Davida Luiza (Benfica-Chelsea-PSG-Chelsea), ne znam da je taj čovjek imao transfer u životu zbog kojeg ne bih slao finansijsku policiju da to istraži. Sa Vitesseom se isto ustanovilo da su radili neke stvari ispod stola. Onda se ta brazilska linija u eri Edua nakačila na Arsenal, Luiz i Willian su došli i u klub zvali...Oscara. Transferi Cedrica i Pabla Marija su isto tako jako sumnjivi.
Azdaja Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Bravo za ovu četvoricu, sumnjivo došli, malo smrdeli i nestali. Jak mi je ovaj cameo Wilia u Fulhamu.
goofs Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Meni se ovo sa Arabijom sve manje sviđa, ovo sad nisu više samo istrošeni matorci, dobri su igrači i mogli su biti korisni nekome u Španiji, Italiji, Nemačkoj...ovako se pojavljuje vanjski igrač koji krivome falusu ne vredi, ali pravi još veći jaz između PL i ostatka Evrope.
dragance Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Sports washing MBS režima. Vidi šta su golfu uradili, a sada je red na fudbal. E sad, što iskasape par svojih ljudi i sravne Jemen, jebi ga.
John Coltrane Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 1 hour ago, ArleKino said: Meni to sve smrdi još od priče sa Kinom i Braziocima™ koji su u najboljim godinama (Ramires, Oscar) odlazili iz Chelsea tamo, a posebno kad sam vidio koliko je odštete plaćeno za Oscara. Paralelno s tim, Chelsea je imao one šeme sa Benficom i PSG-om oko Davida Luiza (Benfica-Chelsea-PSG-Chelsea), ne znam da je taj čovjek imao transfer u životu zbog kojeg ne bih slao finansijsku policiju da to istraži. Sa Vitesseom se isto ustanovilo da su radili neke stvari ispod stola. Onda se ta brazilska linija u eri Edua nakačila na Arsenal, Luiz i Willian su došli i u klub zvali...Oscara. Transferi Cedrica i Pabla Marija su isto tako jako sumnjivi. Transferi a la Miralem Pjanić za Artura .
189- Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 dajemo vam matica, matu, luiza, cecha, evo sada verovatno i mounta i havertza i vi opet kenjate
ArleKino Posted June 19, 2023 Author Posted June 19, 2023 2 minutes ago, papapavle said: Geri O'Nil nogobuljiran... A ja upravo okačio novi topic i spominjem njegov lavovski posao. Dobro, neka im bude.
dragance Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 1 hour ago, goofs said: Ne znam nista o golfu, sta je bilo sa golfom? Evo detalja ovde: https://news.sky.com/story/amp/pga-tour-agrees-to-merge-with-saudi-backed-rival-liv-golf-12897593
Weenie Pooh Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 50 minutes ago, 189- said: dajemo vam matica, matu, luiza, cecha, evo sada verovatno i mounta i havertza i vi opet kenjate A KDB i Salah, te gratise ni ne računaš?
Weenie Pooh Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 20 minutes ago, ArleKino said: A ja upravo okačio novi topic i spominjem njegov lavovski posao. Dobro, neka im bude. Ne mogu se ispratiti trenerske rokade ako se traći vreme smišljanjem pošalica na temu Darweenie Nuneza Čitajući tvoj preview na novoj temi, iznenadio me podatak da je Jorginho u Arsenalu, potpuno sam zaboravio na to. Pa kako mu ide?
Recommended Posts