Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Za par godina eto i Čelskija na naslovnicama sa “115 prekršaja”…

• Tužno 1
Posted
38 minutes ago, John Coltrane said:

Za par godina eto i Čelskija na naslovnicama sa “115 prekršaja”…

Meni to sve smrdi još od priče sa Kinom i Braziocima™ koji su u najboljim godinama (Ramires, Oscar) odlazili iz Chelsea tamo, a posebno kad sam vidio koliko je odštete plaćeno za Oscara. Paralelno s tim, Chelsea je imao one šeme sa Benficom i PSG-om oko Davida Luiza (Benfica-Chelsea-PSG-Chelsea), ne znam da je taj čovjek imao transfer u životu zbog kojeg ne bih slao finansijsku policiju da to istraži. Sa Vitesseom se isto ustanovilo da su radili neke stvari ispod stola.

Onda se ta brazilska linija u eri Edua nakačila na Arsenal, Luiz i Willian su došli i u klub zvali...Oscara. Transferi Cedrica i Pabla Marija su isto tako jako sumnjivi.

Posted

Bravo za ovu četvoricu, sumnjivo došli, malo smrdeli i nestali.

Jak mi je ovaj cameo Wilia u Fulhamu.

Posted

Meni se ovo sa Arabijom sve manje sviđa, ovo sad nisu više samo istrošeni matorci, dobri su igrači i mogli su biti korisni nekome u Španiji, Italiji, Nemačkoj...ovako se pojavljuje vanjski igrač koji krivome falusu ne vredi, ali pravi još veći jaz između PL i ostatka Evrope.

Posted

Sports washing MBS režima. Vidi šta su golfu uradili, a sada je red na fudbal. E sad, što iskasape par svojih ljudi i sravne Jemen, jebi ga.

Posted

Ne znam nista o golfu, sta je bilo sa golfom?

Posted

Golf dvojka, najbolje auto!

• Haha 3
Posted
1 hour ago, ArleKino said:

Meni to sve smrdi još od priče sa Kinom i Braziocima™ koji su u najboljim godinama (Ramires, Oscar) odlazili iz Chelsea tamo, a posebno kad sam vidio koliko je odštete plaćeno za Oscara. Paralelno s tim, Chelsea je imao one šeme sa Benficom i PSG-om oko Davida Luiza (Benfica-Chelsea-PSG-Chelsea), ne znam da je taj čovjek imao transfer u životu zbog kojeg ne bih slao finansijsku policiju da to istraži. Sa Vitesseom se isto ustanovilo da su radili neke stvari ispod stola.

Onda se ta brazilska linija u eri Edua nakačila na Arsenal, Luiz i Willian su došli i u klub zvali...Oscara. Transferi Cedrica i Pabla Marija su isto tako jako sumnjivi.

Transferi a la Miralem Pjanić za Artura .

Posted

dajemo vam matica, matu, luiza, cecha, evo sada verovatno i mounta i havertza i vi opet kenjate

Posted

Geri O'Nil nogobuljiran... :blink:

Posted
2 minutes ago, papapavle said:

Geri O'Nil nogobuljiran... :blink:

:isuse: A ja upravo okačio novi topic i spominjem njegov lavovski posao. Dobro, neka im bude.

Posted
50 minutes ago, 189- said:

dajemo vam matica, matu, luiza, cecha, evo sada verovatno i mounta i havertza i vi opet kenjate

A KDB i Salah, te gratise ni ne računaš?

Posted
20 minutes ago, ArleKino said:

:isuse: A ja upravo okačio novi topic i spominjem njegov lavovski posao. Dobro, neka im bude.

Ne mogu se ispratiti trenerske rokade ako se traći vreme smišljanjem pošalica na temu Darweenie Nuneza :sleep:

Čitajući tvoj preview na novoj temi, iznenadio me podatak da je Jorginho u Arsenalu, potpuno sam zaboravio na to. Pa kako mu ide?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...