Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Vratili se nesrecnici.

• Replies 8.5k
  • Views 364.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Manchester City - prošle sezone sam napisao da nemaju devetku svjetske klase, ali su svejedno zabili 99 golova. Ove sezone su nabavili najdevetkiju™ devetku koja postoji i koja je srušila sve golget

• Arsenal je redak primer u danasnjem fudbalu da se treneru daje sansa na duze staze - Arteta bi bio oteran do sad sto puta u bilo kom drugom klubu iz kluba petice, ali ga je Arsenal ispostovao vec 3 go

• johan nagel
    johan nagel

Какав гол Тилеманса   https://dubz.co/v/j1kgqy

Posted Images

Ubode ga Helga na kraju.

Bogami, kakva je bila kvalitativna razlika, ovo je još solidan rezultat za Arsenal...

image.thumb.png.16ee5dad2ac2cacdcfd028a3072cadd3.png

Kida Lampard

Screenshot-20230426-211047.png

8 hours ago, Jeremija said:

Bogami, kakva je bila kvalitativna razlika, ovo je još solidan rezultat za Arsenal...

Da je neko topnicima™ ponudio drugo mesto pred početak sezone prihvatili bi oberučke, uprkos podsmehu ostalih. Sa druge strane imati pol poziciju gotovo celo prvenstvo i uprskati u 3 vezana meča je stvarno nezrelo i nedoraslo izazovu. Sinoćni poraz nije neočekivan, Arsenal je titulu prosuo na drugim mestima. 

9 hours ago, Zlurad said:

Nista, da zasiju ruke igracima koji su u 16 pa da igramo posteno

9 hours ago, Weenie Pooh said:

Ne može penal od dve martinele sa pola metra dok padaš na travu.

Verovatno ste u pravu. Součeku se isto ovo desilo protiv Čelzija kod 1-1 i nije bilo suđeno, tako da je to to manje više. Kasnije sam se setio toga kad sam se malo ohladio. 

• Author

Dobro jutro. Je l' nogobuljiran Arteta?

Nije još, čeka Kroenke da WHU nogobuljira Mojesa da bi imao adekvatnu zamenu. 

11 hours ago, Weenie Pooh said:

Ne može penal od dve martinele sa pola metra dok padaš na travu.

tako bi trebalo da bude ali za vrlo slicnu situaciju je united dobio penal, a willian crveni od istog sudijskog dvojca (kavanagh na travi, swarbrick na var-u) u fa cupu.

ali dobro, ipak su s jedne strane united i liverpool, a s druge fulham i west ham.

Šta nam rade™

tako bi trebalo da bude ali za vrlo slicnu situaciju je united dobio penal, a willian crveni od istog sudijskog dvojca (kavanagh na travi, swarbrick na var-u) u fa cupu.

ali dobro, ipak su s jedne strane united i liverpool, a s druge fulham i west ham.

To ono kad su i Silva i Mitar popasli crveni zbog prigovora tj. dodira sudijskog rukava?

Pa dobro™, naučili ljudi, uvažili kritiku i sad neće više da se glupiraju.

Zamisli da daju penal, isključe Tijaga, pa onda Flopa, pa Milnera - šta će im još jedan takav cirkus?
1 hour ago, Sundance Kid said:

Čekaj, pričaš o ovome?

42 minutes ago, copkillah said:

Čekaj, pričaš o ovome?

Nidje veze. Igranje rukom na gol liniji (uvek penal, namera se ne baždari) vs. odbitak posle uklizavanja na ivici šesnaesterca.

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nidje veze. Igranje rukom na gol liniji (uvek penal, namera se ne baždari) vs. odbitak posle uklizavanja na ivici šesnaesterca.

Pa zato i pitam, nejasno mi je, ovde bukvalno rukom sprečava loptu da uđe u gol. Ja bih sinoć razumeo proteste da je lopta išla u gol a on u padu zaustavio, reč ne bih rekao, ali ovako...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.