Jeremija Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 Bogami, kakva je bila kvalitativna razlika, ovo je još solidan rezultat za Arsenal... 1
John Coltrane Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 8 hours ago, Jeremija said: Bogami, kakva je bila kvalitativna razlika, ovo je još solidan rezultat za Arsenal... Da je neko topnicima™ ponudio drugo mesto pred početak sezone prihvatili bi oberučke, uprkos podsmehu ostalih. Sa druge strane imati pol poziciju gotovo celo prvenstvo i uprskati u 3 vezana meča je stvarno nezrelo i nedoraslo izazovu. Sinoćni poraz nije neočekivan, Arsenal je titulu prosuo na drugim mestima. 2
Jean-Luc Picard Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 9 hours ago, Zlurad said: Nista, da zasiju ruke igracima koji su u 16 pa da igramo posteno 9 hours ago, Weenie Pooh said: Ne može penal od dve martinele sa pola metra dok padaš na travu. Verovatno ste u pravu. Součeku se isto ovo desilo protiv Čelzija kod 1-1 i nije bilo suđeno, tako da je to to manje više. Kasnije sam se setio toga kad sam se malo ohladio. 2
ArleKino Posted April 27, 2023 Author Posted April 27, 2023 Dobro jutro. Je l' nogobuljiran Arteta? 1
Jean-Luc Picard Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 Nije još, čeka Kroenke da WHU nogobuljira Mojesa da bi imao adekvatnu zamenu. 2 1
Sandens Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 11 hours ago, Weenie Pooh said: Ne može penal od dve martinele sa pola metra dok padaš na travu. tako bi trebalo da bude ali za vrlo slicnu situaciju je united dobio penal, a willian crveni od istog sudijskog dvojca (kavanagh na travi, swarbrick na var-u) u fa cupu. ali dobro, ipak su s jedne strane united i liverpool, a s druge fulham i west ham.
Weenie Pooh Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 tako bi trebalo da bude ali za vrlo slicnu situaciju je united dobio penal, a willian crveni od istog sudijskog dvojca (kavanagh na travi, swarbrick na var-u) u fa cupu. ali dobro, ipak su s jedne strane united i liverpool, a s druge fulham i west ham.To ono kad su i Silva i Mitar popasli crveni zbog prigovora tj. dodira sudijskog rukava? Pa dobro, naučili ljudi, uvažili kritiku i sad neće više da se glupiraju. Zamisli da daju penal, isključe Tijaga, pa onda Flopa, pa Milnera - šta će im još jedan takav cirkus?
copkillah Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 1 hour ago, Sundance Kid said: tako bi trebalo da bude ali za vrlo slicnu situaciju je united dobio penal, a willian crveni od istog sudijskog dvojca (kavanagh na travi, swarbrick na var-u) u fa cupu. ali dobro, ipak su s jedne strane united i liverpool, a s druge fulham i west ham. Čekaj, pričaš o ovome?
Weenie Pooh Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 42 minutes ago, copkillah said: Čekaj, pričaš o ovome? Nidje veze. Igranje rukom na gol liniji (uvek penal, namera se ne baždari) vs. odbitak posle uklizavanja na ivici šesnaesterca. 1
copkillah Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Nidje veze. Igranje rukom na gol liniji (uvek penal, namera se ne baždari) vs. odbitak posle uklizavanja na ivici šesnaesterca. Pa zato i pitam, nejasno mi je, ovde bukvalno rukom sprečava loptu da uđe u gol. Ja bih sinoć razumeo proteste da je lopta išla u gol a on u padu zaustavio, reč ne bih rekao, ali ovako...
Recommended Posts