copkillah Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 1 hour ago, papapavle said: Ne znam što se ljudi ljute na De Geu, deceniju već vadi kestenje iz vatre i pravi pitu od govana (da ne kažem Junajtedove odbrane post Rio-Vidić), praštam mu sve greške i kikseve do kraja karijere... Veći je tu problem što se valjda ne uklapa u Ten Hagovu (i modernu) filozofiju da golman mora i dobro da igra nogom, ispucava i započinje napade, a ne samo da brani nemoguće. on je po meni bio možda i prvi golman sveta pre nekoliko godina, mislim da ne preterujem kada kažem da je Junajtedu donosio i dvocifren broj bodova u ligi godišnje 2
Mindaugas Žukauskas Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 13 minutes ago, copkillah said: on je po meni bio možda i prvi golman sveta pre nekoliko godina, mislim da ne preterujem kada kažem da je Junajtedu donosio i dvocifren broj bodova u ligi godišnje Bio je dok ga Runaldu nije probušio na SP u Rusiji, otada kreće njegov sunovrat 1
Jeremija Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Sa De Gea-om su bila tri perioda; prvi , kada je tek došao, i kad nas je verovatno i koštao titule u sezoni 2011-2012, period adaptacije. Posle je, i pored poznatih mana, barem 5 godina bio jedan od najboljih golmanna sveta - nažalost, tada nismo imali dovoljno dobar tim da to i bolje iskoristimo. Nakon WC 2018 je skoro neprepoznatljiv, mane su sad mnogo izraženije, a i pored povremenih dobrih partija, mnogo nas je koštao (kvalifikacije u LŠ 2018/2019, brojnih pucanja penala i slično). Ako klub bude imao ambicije, konačno će ga i zameniti, ako ne, nemamo se čemu nadati u trkama za PL i LŠ.
John Coltrane Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 DDG je i ove sezone dosta dobra, prvi po broju CS u PL 14, pogotovu uzimajući u obzir ko je sve igrao pored i ispred njega. A sad nešto sasvim drugo - dugo očekivano gostovanje Vide kod Ria. 1 1
ArleKino Posted April 24, 2023 Author Posted April 24, 2023 Saliba propušta City, upitno je i hoće li se vraćati do kraja sezone. White na stoperu, Partey na RB je neka opcija no to nas ostavlja sa Xhakom i Jorginhom u sredini što mi nije najdraža opcija.
John Coltrane Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 1 hour ago, kipo said: Kad se ocekuje drugi dio? I na ovaj se čekalo 5 godina @Weenie Pooh evo priča kako ga je pre Bude Vujačića, našeg skauta, kontaktirao Konobar. U to vreme nije znao ni da bekne engleski pa je Ana, sadašnja žena, bila zadužena za pregovore. Rafa se više nije javio....
Bandito Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Tottenham najuri trenera i postavi njegovog asistenta, onda najuri asistenta i postavi asistentovog asistenta. Do kraja sezone ima tea lady da vodi klub. 2
kipo Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Asistentom asistenta na ManUtd. Sok terapija u svom svom besmislu, nadajmo se
Jean-Luc Picard Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 A čuj....nije svaki tim WHU, pa da trenutni trener preživi bambergovanje od strane Njukasla.
Jean-Luc Picard Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 Arle...šta je ono bilo u finalu U18 FA kupa....
kurdi Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 da li neko zna gde moze da se streamuje man city - arsenal vecears (van srbije)?
ArleKino Posted April 26, 2023 Author Posted April 26, 2023 8 hours ago, Jean-Luc Picard said: Arle...šta je ono bilo u finalu U18 FA kupa.... Objektivno bolji tim pobijedio. WH ima jako dobar U18 tim, koliko znam. Dobro, tu kad izađe nekoliko jako dobrih za A tim, dobro.
ArleKino Posted April 26, 2023 Author Posted April 26, 2023 8 hours ago, Jean-Luc Picard said: Arle...šta je ono bilo u finalu U18 FA kupa.... Objektivno bolji tim pobijedio. WH ima jako dobar U18 tim, koliko znam. Dobro, tu kad izađe nekoliko jako dobrih za A tim, dobro.
Recommended Posts