Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

@ArleKino Kompilacija je sasvim ok, ali nisam ni očekivao da topnici reaguju drugačije.

Posted (edited)

Pa bilo bi bas cudno :D Onaj izvod iz pravila sto si kacio pre neki dan je sasvim jasan. @MŽ

Edited by kipo
Posted
Just now, kipo said:

Pa bilo bi bas cudno :D Onaj izvod iz pravila sto si kacio pre neki dan je sasvim jasan.

Naravno, i prilično se dosledno poštuje, iako je dosta podložan subjektivnosti. Niko nije trčao ovoliko za loptom i da mu se sudi pasivnost, od kako ja pratim fudbal u Engleskoj. Msm meni ni iz džepa ni u džep, više mi odgovaralo da Siti ne dobije tu tekmu. I javnost u Engleskoj je poprilično unisona da je ovo dosta skandalozna odluka. Očekivao sam da će se bar oglasiti Webb ili neko, ali mrka kapa izgleda.

• +1 1
Posted

Ko radi taj grijesi, ne smeta povremeno. 

Nakon niza utakmica kuci, Junajted veceras gostuje na uvijek neugodnom Selhurst Parku gdje ce se izabranici P. Vijere polomiti za prve bodove u ovoj godini. U ozracju utakmice protiv Arsenala, Kazemiro i Fred bi trebali biti klupirani zbog zutih kartona.

Posted
44 minutes ago, kipo said:

Molim pojasnjenje; na 2 situacije sa ovog gore bi se morala primijeniti ista pravila (protivnicki igraci bili ometeni ociglednim ofsajdom, ovi sto dizu ruke i/ili prate igraca u ofsajdu) dok je gol Ars/Cel skoro identican onom Rasinom - Ziru se kretao za loptom neko vrijeme?

Ima tu 1-2 situacije koje se mogu uporediti, ali kakav moron moraš biti da staviš situacije gdje doslovno igrač bježi od lopte? :D  Rashford je krenuo na loptu. Tu je trebalo prekinuti napad i svirati ofsajd.

• +1 1
Posted

Entoni i Lisandro se vraćaju u 11, Šo na svoju poziciju, a Veghorst već debituje.

Posted
23 minutes ago, John Coltrane said:

Entoni i Lisandro se vraćaju u 11, Šo na svoju poziciju, a Veghorst već debituje.

Ne znam zasto rizikuje Kazemira, tim prije sto Mektomini treba minute a i Palas bese opterecen kartonima.

Posted
9 minutes ago, kipo said:

Ne znam zasto rizikuje Kazemira, tim prije sto Mektomini treba minute a i Palas bese opterecen kartonima.

Kasemiro je 1 žuti daleko da propusti tekmu sa Arsenalom, a UTD je 1 Kasemira daleko da ispadne iz top 4 lagano.

Mogao je odmoriti i Šoa takodje, pogotovu znajući kakvu on istoriju povreda ima.

Ali sa druge strane pominje se novi ugovor Garnaču, Ratklifov interes za kupovinu kluba,... i to sve posle pobede u gradskom derbiju. Valjda nas previše hajpa neće ubiti!? :sleep:

Posted

Dodajmo i Sančov povratak u Karington u utorak.

Posted

De Gea sa odbranom sezone

Posted

Odlična tekma dodao bih

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...