John Coltrane Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 @ArleKino Kompilacija je sasvim ok, ali nisam ni očekivao da topnici reaguju drugačije.
kipo Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 (edited) Pa bilo bi bas cudno Onaj izvod iz pravila sto si kacio pre neki dan je sasvim jasan. @MŽ Edited January 18, 2023 by kipo
Mindaugas Žukauskas Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Just now, kipo said: Pa bilo bi bas cudno Onaj izvod iz pravila sto si kacio pre neki dan je sasvim jasan. Naravno, i prilično se dosledno poštuje, iako je dosta podložan subjektivnosti. Niko nije trčao ovoliko za loptom i da mu se sudi pasivnost, od kako ja pratim fudbal u Engleskoj. Msm meni ni iz džepa ni u džep, više mi odgovaralo da Siti ne dobije tu tekmu. I javnost u Engleskoj je poprilično unisona da je ovo dosta skandalozna odluka. Očekivao sam da će se bar oglasiti Webb ili neko, ali mrka kapa izgleda. 1
kipo Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Ko radi taj grijesi, ne smeta povremeno. Nakon niza utakmica kuci, Junajted veceras gostuje na uvijek neugodnom Selhurst Parku gdje ce se izabranici P. Vijere polomiti za prve bodove u ovoj godini. U ozracju utakmice protiv Arsenala, Kazemiro i Fred bi trebali biti klupirani zbog zutih kartona.
ArleKino Posted January 18, 2023 Author Posted January 18, 2023 44 minutes ago, kipo said: Molim pojasnjenje; na 2 situacije sa ovog gore bi se morala primijeniti ista pravila (protivnicki igraci bili ometeni ociglednim ofsajdom, ovi sto dizu ruke i/ili prate igraca u ofsajdu) dok je gol Ars/Cel skoro identican onom Rasinom - Ziru se kretao za loptom neko vrijeme? Ima tu 1-2 situacije koje se mogu uporediti, ali kakav moron moraš biti da staviš situacije gdje doslovno igrač bježi od lopte? Rashford je krenuo na loptu. Tu je trebalo prekinuti napad i svirati ofsajd. 1
John Coltrane Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Entoni i Lisandro se vraćaju u 11, Šo na svoju poziciju, a Veghorst već debituje.
kipo Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 23 minutes ago, John Coltrane said: Entoni i Lisandro se vraćaju u 11, Šo na svoju poziciju, a Veghorst već debituje. Ne znam zasto rizikuje Kazemira, tim prije sto Mektomini treba minute a i Palas bese opterecen kartonima.
John Coltrane Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 9 minutes ago, kipo said: Ne znam zasto rizikuje Kazemira, tim prije sto Mektomini treba minute a i Palas bese opterecen kartonima. Kasemiro je 1 žuti daleko da propusti tekmu sa Arsenalom, a UTD je 1 Kasemira daleko da ispadne iz top 4 lagano. Mogao je odmoriti i Šoa takodje, pogotovu znajući kakvu on istoriju povreda ima. Ali sa druge strane pominje se novi ugovor Garnaču, Ratklifov interes za kupovinu kluba,... i to sve posle pobede u gradskom derbiju. Valjda nas previše hajpa neće ubiti!?
John Coltrane Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Dodajmo i Sančov povratak u Karington u utorak.
Recommended Posts