Mindaugas Žukauskas Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 What are they smoking at Emirates Anfield? "It's just about staying calm and I am super calm. The team is calm as well, the team is completely convinced and that's really cool." @Weenie Pooh Samo zen bratori
Weenie Pooh Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: @Weenie Pooh Samo zen bratori Zašto mi to radite? Svi vi, i ti i Klopp i svi ostali zlikovci? Nije lepo, praznici su. 5
ArleKino Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 36 minutes ago, Weenie Pooh said: Zašto mi to radite? Svi vi, i ti i Klopp i svi ostali zlikovci? Nije lepo, praznici su. Pa dobro, možeš porediti i Evu Ras sa Scarlett Johansson. 2
Weenie Pooh Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) O čemu ti pričaš, pa Eva Ras čak i dan danas ima bolji finishing nego Darwin Nunez. Da ne pričamo o najboljim godinama. Edited December 30, 2022 by Weenie Pooh
Baldrick S. Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Sta se pecate na klikbejtove sa bbc-ja? Nije ih poredio po kvalitetu nego po tome da i jedan i drugi imaju/su imali probleme sa davanjem golova. Pa u nastavku kaže da se Lewa isto mučio sa finishingom pa je Klopp imao sesije sa istim gde za svaki gol Klopp njemu da 10 evra, za svaki promašaj Lewa njemu 10 evra. "My pockets were full with money". I vaistinu, koliki učinak treba da jedan igrač ima posle 11 odigranih utakmica da bi ga ocenjivali? Dobro, wini je obrnuo igricu sa analizom kretanja, nekretanja i svega ostalog i kenselovao Kloppa, dva asistenta, ceo rigrutment tim, ceo plejer analist tim sa argumentovanih(?) 6 rečenica.
Weenie Pooh Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Klikbejt Slabo ih i nije poredio po kvalitetu, samo je rekao "isto ovako Lewa izgledao kad je počinjao u Dortmundu, još gori finishing, osam golova na 20 utakmica, prozivali me novinari..." Ostavio je da sami izvučemo zaključak, ali svakako nije hteo da kaže da su obojica krš. Ja bih bio najsrećniji na svetu da se ispostavi da nisam u pravu a Flopara jeste, samo ne vidim kako. Darwin je sirov da siroviji ne može biti, a trener mu je opušten preko svake mere. Fundamentalne stvari koje mu nedostaju - prijem lopte, svest pri zavšrnici - to se ne nauči sa 25 godina.
ArleKino Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 Lewa jest bio očajan finišer i sa 22-23, bio je onaj momak navijač Dortmunda na forumu, mislim da je pizdio na to, s tim da mu nije sporio kvalitet.
Bandito Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Gde turamo da je Cristiano potpisao za saudijsku Jagodinu?
kipo Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Na topiku o saudijskom fudbalu.. Ko ga jebe. 2 1
Weenie Pooh Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 46 minutes ago, ArleKino said: Lewa jest bio očajan finišer i sa 22-23 Bio sam i ja očajan finišer sa 22-23, pa šta? Pitanje je da li će Darwinova karijera biti bliža mojoj ili Lewandowskijewljijewoj. Jedan u milion prevaziđe teške slabosti sa početka karijere, zar treba da mislimo da je svakom liku sa istim slabostima suđeno da ih prevaziđe?
Recommended Posts