Zli Gli Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Bio mu je blizu ovaj odbrambeni iz Sitija, solidno je pokrio ali opet je moglo da se provuce dodavanje ka Salahu desno ili nesto pametnije
Pokojni Ruxin Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: Kako igra Griliš? najbolje otkad je stigao u siti, šteta što je pepara zaboravio da ima izmene
Zli Gli Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Opet Darvin komplikuje nakon onakvog prodora, kakav kralj
Azdaja Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 28 minutes ago, Pokojni Ruxin said: dosadno, dajte darwina da zabavlja narod Hahaha kakav pajac. Ja ne znam jesam li gledao glupljeg fudbalera dugo.
Pokojni Ruxin Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 darwin je moj omiljeni fudbaler za gledanje, ne zajebavam se
Pokojni Ruxin Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 meh, biće makar malo zanimljivija borba za titulu ako neko nekad uspe da se približi arteti
ArleKino Posted October 16, 2022 Author Posted October 16, 2022 Tako, rekord Nepobjedivih očuvan i 19.sezonu zaredom. 1
Baldrick S. Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Rekoh ja na poluvremenu, Pep kad overinkuje on overtinkuje. Pokojni Milner nabio Fodena uz liniju. Gomez cebetom pokrio Haalanda. Da mi je sutrasnji ja rekao jutros, dobijamo i bez clearcut sanse sitija rekao bi mu da ne kenja i ide da leci mamurluk
Weenie Pooh Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 (edited) 47 minutes ago, Pokojni Ruxin said: dajte darwina da zabavlja narod Bez preterivanja sam promukao od dranja na ekran kod one kontre tri na jedan. Za takav potez bi šamare popio od dece u parkiću. 35 minutes ago, John Coltrane said: Čeka se post @Weenie Pooh koji piše da je Salah faulirao Kansela i da Klop nezasluženo vodi. Kad sam ja bio toliko nerealan? Nije ga faulirao, lep seoski gol, route one akcija koju čuvaju samo za mančesterske klubove. Ostajem pri tvrdnji da je tužno gledati LFC u ovako podređenom položaju, bunkerica i bunar na Salaha sto minuta. Seti se samo kakve su utakmice igrali ova dva tima prethodnih sezona? Jedan se baš srozao. Ipak, tri boda su tri boda. Čestitke Arsenalu na tituli, čestitke meni što sam uzeo tandem Haaland-Cancelo za fantasy, i tako taj rad. Edited October 16, 2022 by Weenie Pooh 3 1
Weenie Pooh Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 22 minutes ago, Zli Gli said: Opet Darvin komplikuje nakon onakvog prodora, kakav kralj Kladio bih se da je to bio pokušaj šuta, a ne asistencije za Trenta. Imao je i trećeg u crvenom jedno tri metra iza, da je hteo da dodaje valjda bi njega izabrao. Za 20 minuta fudbala stigao da usere tri na jedan situaciju, ne jednom nego dvaput U sledećem kolu verovatno počinje kao levo krilo, povređeni su i Diaz i Jota.
Jean-Luc Picard Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 (edited) 3 hours ago, Weenie Pooh said: Za svaki slučaj jbg. Edited October 16, 2022 by Jean-Luc Picard
Weenie Pooh Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 1 hour ago, Jean-Luc Picard said: Za svaki slučaj jbg. Rocco's Basilisk će im se naopštiti s majkom ako tako nastave. Ima i ova varijanta, u spoileru da nam se ne ljuti @porucnik vasic: Spoiler 2
Zli Gli Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 13 hours ago, Weenie Pooh said: Kladio bih se da je to bio pokušaj šuta, a ne asistencije za Trenta. Imao je i trećeg u crvenom jedno tri metra iza, da je hteo da dodaje valjda bi njega izabrao. Za 20 minuta fudbala stigao da usere tri na jedan situaciju, ne jednom nego dvaput U sledećem kolu verovatno počinje kao levo krilo, povređeni su i Diaz i Jota. Meni je ipak delovalo kao pokusaj dodavanja, mada svakako nelogican. Bar nije dosadan igrac i ima potencijal ako uspe da se sastavi s mozgom, ovako po igrackim kvalitetima je zajeban ko kratko cebe. 3
Recommended Posts