Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Koliko malo nedostaje ovom Harvey Barnes-u da bude vrhunski igrač... i tako već godinama

Edited by Mercuzzio
Posted

🎙 Mikel Arteta on Pierre-Emerick Aubameyang's comments: “A strong character is someone who challenges me tactically, challenges himself physically and challenges others mentally and we have plenty of those. Someone who wants extra days off to get a tattoo on his bum is not a strong character.”

• +1 2
  • Wub 2
  • Haha 1
Posted

Ovo nije penal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
8 minutes ago, MeanM@ said:

Ovo nije penal

Deluje da je Kejn izmuzao situaciju maksimalno. Za mene wtf momenat je da Pikford ostaje pokajnički da leži i praktično priznaje da je napravio penal. Faktički je uticao na sudiju da lakše svira. 

Posted

Da, ima i toga. Mozda ga je i potkacio negde, al se na snimku ne vidi. Al sto kazes iskamcio je penal Kejn, vidi se da krece u flop cim je osetio kontakt.

Posted

Verovatno ga je potkačio, Kejnov pad je prilično prirodan, samo je pitanje intenziteta™. U svakom slučaju, od golmana očekujem ovde da se pravi blesav i da vikne Kejnu da ustane, jer nije clear cut penalty. Bukvalno kao da je želeo da se svira penal. :D

Posted

Jako bi me obradovalo da Kane završi karijeru bez trofeja, sa nekakvih 300 golova i onda počne antivakserisati na Tnjiterima, kao Le Tissier.

Posted

Uhvatih deo intervjua sa Ivobijem, nisam znao da mu je ujak DzejDzej Okoća.

Posted

Fred za 4min usrao dve dobre lopte na 16m. Gde je Eriksen?!

Posted

sreća vrlo prati junajted protiv direktnog rivala za le

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...