dragance Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Jebo te, pajac Stivi Dži je plaćen preko 200% više od Franka? 1
Baldrick S. Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Jel svi Englezi igraju LŠ?Trebalo bi. Samo čelzi sutra igra u Londonu, ostali ili van londona ili van zemlje.
ArleKino Posted September 13, 2022 Author Posted September 13, 2022 16 hours ago, dragance said: Jebo te, pajac Stivi Dži je plaćen preko 200% više od Franka? Jest, ali znaš i sam zašto je to tako - Aston Villa je, historijski, puno veći i bogatiji klub od Brentforda, a Gerrard je još uvijek u fazi kad mu igračko ime i nekakav trenerski uspjeh sa Rangersima otvaraju vrata koja Frank sam sebi mora otvoriti radom i rezultatima.
copkillah Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 16 hours ago, dragance said: Jebo te, pajac Stivi Dži je plaćen preko 200% više od Franka? joj šta li će tek da ti se desi kada otkriješ da bi najplaćeniji igrač Brentforda bio otprilike 17-18. po plati u Aston Vili?
copkillah Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Just now, ArleKino said: Jest, ali znaš i sam zašto je to tako - Aston Villa je, historijski, puno veći i bogatiji klub od Brentforda, a Gerrard je još uvijek u fazi kad mu igračko ime i nekakav trenerski uspjeh sa Rangersima otvaraju vrata koja Frank sam sebi mora otvoriti radom i rezultatima. Dva najplaćenija igrača Vile godišnje zarađuju otprilike kao ceo tim Brenforda zajedno.
dragance Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Zato su medju sigurnim kandidatima za ispadanje, dok Brentford igra lep fudbal i beleži solidne rezultate.
John Coltrane Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Dakle ako nema panduracije nema ni tekme.
goofs Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Jos jednom apel moderaciji da ukljuci u brze reakcije. Ovaj post iznad bi vrlo brzo pozeleneo. 3
ArleKino Posted September 14, 2022 Author Posted September 14, 2022 18 minutes ago, copkillah said: lol? Zašto se ne uvede "Superball 39" kao glamurozni okršaj prva dva tima pa ko pobjedi, prvak je? Zašto se ne uvedu četvrtine umjesto poluvremena kad je već proguran cooling break? Zašto ne postoji draft i mogućnost trejdovanja pikova? Odoh ovo poslati Amerikancu, imenovaće me za generalnog menadžera.
goofs Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Neka i ukinu neresene rezultate, nego raspucavaju penale na kraju utakmice. Ako penali postanu dosadni, neka ih pretvore u hokejaske penale sa 50 metara 50 jardi. Oh wait
Baldrick S. Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Zašto se ne uvede "Superball 39" kao glamurozni okršaj prva dva tima pa ko pobjedi, prvak je? Zašto se ne uvedu četvrtine umjesto poluvremena kad je već proguran cooling break? Zašto ne postoji draft i mogućnost trejdovanja pikova? Odoh ovo poslati Amerikancu, imenovaće me za generalnog menadžera.Zaboravio si ono najvažnije: ko pobedi postaje "world champion". 1
ArleKino Posted September 14, 2022 Author Posted September 14, 2022 1 hour ago, goofs said: Neka i ukinu neresene rezultate, nego raspucavaju penale na kraju utakmice. Dobro, ovo sam im i ja predlagao. Možda bi nekad Englezi i postali OK u penalima na prvenstvima.
Recommended Posts