Pokojni Ruxin Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 pa i ne baš...što se tiče startne postave fali im jedan ili ni jedan igrač u vezi, u zavisnosti od toga hoće li ovaj portugalac odmah u 11 ili će se ipak juri neki tilemans. treba im dubina, posebno u odbrani
ducca Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Fali im u sredini neko ko se ne zove Xhaka ili Elneny plus desni bek, ne bi škodio i CB za rotaciju. To su 3 urgentnije kupovine od desnog krilnog napadača. 1
Pokojni Ruxin Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 (edited) portugalac se već ne zove xhaka, tomiyasu je startni desni bek...za rotaciju se slažem (zato i jure lisandra iz ajaxa, da pokriva cb i lb), ali arteta je prilično već skockao prvi tim po svojoj meri Edited June 30, 2022 by Pokojni Ruxin
ducca Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Sredina Portugalac i Odegaard zajedno plus Partey? Možda krene tako sezonu ali nisam siguran da je to održivo bez još jednog koji može da bije u sredini. Tomiyasu ne znam baš da je zakucan na RB, po meni bolje da tu ulože nego da dočekaju da opet krpe sa Cedricom fakin Soaresom.
John Coltrane Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 5 hours ago, Weenie Pooh said: Šta će im Richarlison, gde će da ga uglave sa Sonom i Kejnom? Za tolike pare nije valjda squad player. Veća je enigma otkud Konte dovodi takvu dijabolu od čoveka?! 3
Azdaja Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Može da bude bomba trozubac Kejn - Son - Prison Rixarlison Baš će biti zabavno da ih gledam kako ih kombinuje Konte. Gleda Rafinje i Arsenala to je po meni bila patka, jedino ako imaju nekog ko će se zajebe i kupi Pepera
Weenie Pooh Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 48 minutes ago, Azdaja said: Može da bude bomba trozubac Kejn - Son - Prison Rixarlison Kako kad nijedan od njih ne igra desno, a imaju Kuluševskog?
Azdaja Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Gde ima kvaliteta ima i mesta. Videćemo šta je smislio #8
John Coltrane Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 1 hour ago, Azdaja said: Može da bude bomba trozubac Kejn - Son - Prison Rixarlison Baš će biti zabavno da ih gledam kako ih kombinuje Konte. Gleda Rafinje i Arsenala to je po meni bila patka, jedino ako imaju nekog ko će se zajebe i kupi Pepera Ako je išta pokazalo vreme to je da ni svi Alexisi ni svi Ozili ni Aube sveta nisu mogli natrpati koliko je odbran/sredina mogla primiti. Meni je G.Isus još čudniji potez.
Azdaja Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Pa Arsenal nema špica, laka se vratio u Lion, Nketija je bulja i valjda mu je istekao ugovor i to ti je to.
John Coltrane Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 14 minutes ago, Azdaja said: Pa Arsenal nema špica, laka se vratio u Lion, Nketija je bulja i valjda mu je istekao ugovor i to ti je to. Ma sve jasno, al izgled da Areteta baš ima hard on na pero laku kategoriju krila/napadača.
Azdaja Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Uticaj mentora, samo se često zaboravi da ovde nema kdb, b Silvu, gundu i ostale. 1
Pokojni Ruxin Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 (edited) 7 hours ago, ducca said: Sredina Portugalac i Odegaard zajedno plus Partey? Možda krene tako sezonu ali nisam siguran da je to održivo bez još jednog koji može da bije u sredini. Tomiyasu ne znam baš da je zakucan na RB, po meni bolje da tu ulože nego da dočekaju da opet krpe sa Cedricom fakin Soaresom. pa ideja je da igraju sa jednom šesticom i dve osmice koliko ja znam. portugalac prvo treba da uzme mesto džaki, što nije ni malo lak zadatak, ali to generalno može da radi posao. znam da ste vi sektaši iz opravdanih razloga opterećeni zadnjim veznim, ali sad kad najzad ulazite u moderne fudbalske tokove trebalo bi vrlo brzo da shvatite da je za dobru odbranu mnogo važnija organizovana timska igra nego broj igrača koji mogu da biju. ljudi osvajali ligu sa vezom fernandinjo - david silva - kdb...i usput primali najmanje golova u ligi. Edited June 30, 2022 by Pokojni Ruxin 2
Pokojni Ruxin Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 (edited) inače su produženi ugovori i sa elnenijem i sa nketijom, obojica su dovoljno dobri za rotaciju imho. elneni je blago potcenjen igrač. edit - a glede cb-a, vraća se i saliba koji je bio odličan u francuskoj koliko ja znam. arsenal definitivno ima plan i strpljenje, i ja im želim da to bude nagrađeno u nekom trenutku jer retki u današnjem fudbalu imaju plan i strpljenje da rade stvari proper. jedino je pitanje dal su strpljenje uložili u pogrešnog čoveka, ali mislim da je arteta vredan rizika. Edited June 30, 2022 by Pokojni Ruxin 1
ducca Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 pa ideja je da igraju sa jednom šesticom i dve osmice koliko ja znam. portugalac prvo treba da uzme mesto džaki, što nije ni malo lak zadatak, ali to generalno može da radi posao. znam da ste vi sektaši iz opravdanih razloga opterećeni zadnjim veznim, ali sad kad najzad ulazite u moderne fudbalske tokove trebalo bi vrlo brzo da shvatite da je za dobru odbranu mnogo važnija organizovana timska igra nego broj igrača koji mogu da biju. ljudi osvajali ligu sa vezom fernandinjo - david silva - kdb...i usput primali najmanje golova u ligi.Sve je to lepo samo što je taj isti Arteta sezonu završio sa zakucanim Xhaka+Elneny kao parom centralnih veznih pa tvoja romantična teorija baš i nema zaledjinu. Ipak je on i dalje daleko od svog mentora, a i opcije u vezi su mu par klasa slabije pa se zato na kraju odlučio kad je bilo najbitnije da zatvori sredinu duplim manevrom. Inače kad kažem još nekog da “bije” u sredini mislim na igrača koji zna lopte ali ispunjava defanzivne zadatke, tipa Gundogana npr. (što reče Lončarević ako Gundo hoće da ide Arsenal bi trebao da mu da blanko ček), nešto ne vidim Norvežanina i Portugalca da će zakrpiti sve što treba u sredini. Al srećom tu je ubojiti gore pomenuti dvojac pa onda nema potrebe razbacivati funte za kakvu bolju opciju u tom departmanu
Recommended Posts