Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Šta će im Richarlison, gde će da ga uglave sa Sonom i Kejnom? Za tolike pare nije valjda squad player.

Posted
55 minutes ago, ducca said:

Tottenham ovog leta prave timove za napad možda i na titulu

Posted

Hoće da budu City, rezerve od 100 meleona. Možda Konte Kuluša vidi kao desnog WB pa onda Richa bude deo navalne trojke...

Posted

Svejedno je na kojoj će poziciji da igra, Levy ispoštovao Kontea i završio mu je sve što je hteo, skoro sve pre početka priprema.

Posted

Jel taj Raphinha tako dobar igrac, ja ono sto sam gledao, nista posebno?¿

• +1 1
Posted

konacno otislo govance

Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

jos se covek ozbiljno naljutio sto nije dobio vecu sliku na ovoj bozicnoj/novogodisnjoj cestitki

FH-YGimXoAQWY7w?format=jpg&name=small

Posted
53 minutes ago, Lancia said:

Jel taj Raphinha tako dobar igrac, ja ono sto sam gledao, nista posebno?¿

Odličan je Raphinha na papiru, ima i brzinu i tehniku i šut i hustle i sve. Možda je u duel igri slabiji nego što bi trebalo, a i end product bi mogao da bude bolji (17 golova za dve sezone), ali nadaju se da će u većem klubu podići igru na viši nivo, slično kao Mane u Liverpulu. Zavisi od trenera, Tuchel bi mu verovatno tu više pomogao nego Arteta.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Nisam baš ni razumeo potrebu Arsenala da dovede Raphinhu kad na toj poziciji imaju realno igrača sa najvećim potencijalom u ekipi. 

Posted
2 minutes ago, ducca said:

Nisam baš ni razumeo potrebu Arsenala da dovede Raphinhu kad na toj poziciji imaju realno igrača sa najvećim potencijalom u ekipi. 

Pa gde na kraju ode, u Celzi ili Arsenal?¡ 

Posted
3 hours ago, Weenie Pooh said:

Šta će im Richarlison, gde će da ga uglave sa Sonom i Kejnom? Za tolike pare nije valjda squad player.

Лик са егом висине Килиманџара сигурно нема намјеру да буде некакав squad player.

• +1 1
Posted
26 minutes ago, Lancia said:

Pa gde na kraju ode, u Celzi ili Arsenal?¡ 

Presudio Deko.

Posted
12 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Лик са егом висине Килиманџара сигурно нема намјеру да буде некакав squad player.

Pa da, ali pošto ne može da prismrdi Kejnu i Sonu a Konte teško da će ikad početi sa tom trojicom u napadu... ne kapiram baš smisao ovog transfera.

• +1 1
Posted
1 hour ago, ducca said:

rezerva od 60m, arteta je učio od najboljih :fantom:

Posted

To bi bilo ok da imaš vrhunsku startnu postavu, ali Arsenal ima par rupa koje su im mnogo urgentnije za popunjavanje od spizdavanja 60m na Raphinju, i ne baš neograničen budžet. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...